www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SpiritCrusher

Active Members
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SpiritCrusher

  1. Vand Chitara ESP LTD EC-10 Black + Amplificator Fender Frontman Mexico 38 Watts. Au aproximativ un an, au fost folosite ocazional, prezinta mici urme de folosinta. Stare perfecta de functionare la ambele. Chitara a fost cumparata din Cehia. Link: https://kytary.ro/esp-ltd-ec-10-kit-bk/HN131614/ Se pot vinde si separat. Pret Chitara: 900 RON. Pret Amplificator: 300 RON. Pret Ambele: 1100 RON Negociabil BONUS: Acordor Chitara Ibanez PU3-BK (thomann.de/ro/ibanez_pu3_bk_chromatic_clip_tuner.htm) Se poate testa personal in Craiova. Pot sa trimit si in tara daca se acopera costul transportului de catre destinatar. Din pacate am niste probleme cu telefonu si ma puteti apela doar pe whatsapp pe acelasi nr. ca si in anunt: 0770317118 Poze:
  2. Amplificator Chitara Fender Frontman Mexico, in stare aproape perfecta. A fost folosit timp de 1 an: ● 38 watts ● 2 channels, clean (“normal”) & lead (“drive”) ● treble, mid, & bass eq controls ● headphone jack ● extension speaker jack
  3. Daca nu e prea mare deranjul se poate sa vad si eu 1-2 poze si o mostra de sunet, curat sau distors nu conteaza...?
  4. Pret: 600 RON Localitate: Craiova Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut ! As dori sa cumpar o chitara electrica in raza pretului afisat, de preferat in Craiova. Merci !
  5. Nu ar fi rau, eu cant doar de 5 ani si la fel ca tine prind repede, doar ca nu-s din bucuresti. Trist. Noroc in continuare !
  6. Am realizat ca nu am cum sa fac nivelarea de mana, poate sa ma ajute cineva din Craiova cu problema asta ?
  7. Da, dar cred ca suntem amandoi de acord ca daca are fret buzz inseamna ca ceva e in neregula...eu mai cant la ea si fara amplificator din lipsa de acustica :|
  8. Am fret buzz la chitara pe toate corzile cand apas pe tasta 3 de la chitara desii pe corzile dupa Re e din ce in ce mai putin. Am verificat cu un card bancar sa vad daca e vreun fret mai inalt si am observat ca fretul 5 si 9 sunt putin mai inalte. Buzz-ul dispare odata ce apas de la 5 in sus. Dar nu stiu ce sa fac, sa strang truss rod-ul sau sa nivelez freturile ? Si chitara asta e putinel mai veche dar in stare destul de buna numai ca truss rod-ul nu vrea sa se miste, am incercat cu un imbus de 4 sau 3 care intra perfect dar nu voia sa se miste. Cu ce unealta se umbla la rod ? Ma enerveaza la culme, in amplificator nu se aude dar fara mor. E chitara electrica.
  9. Numai tu poti sa stii ce te unge pe suflet, nu trebuie neaparat sa renunti la una ca sa o ai pe cealalata, de ce sa nu le faci pe rand ? Dar considerand cati ani ai nevoie pentru a "invata" oricare dintre ele as spune sa mergi pe instrumentul la care te gandesti cel mai mult, care iti vine mai natural pe mana sa zic asa.
  10. Ai dreptate nu o sa zic ca stiu mare lucru despre chitara. Oricum mersi ca ai raspuns si asa fiind suparat si toate cele.
  11. Ce trebuie sa studiezi si sa stapanesti sa poti dezvolta idei muzicale si fraze melodice care sa sune ca apartin impreuna, ca sunt unitare ? Am tot auzi de conceptul de a improviza ca si cum ai vorbii dar sa chiar e mai usor de zis decat de facut. Pentru mine David Gilmour singurul care poate scoate maxim de expresivitate din intrument, si 2 note daca le canta scoate mai mult decat o sa scot eu vreodata in 10 decenii. Cum ajungi asa ? Stiu ca tine in mare parte de fiecare dar ce imi trebuie ca sa pot dezvolta abilitatea asta ? Chiar o tine de talent care in cazul asta poate e cazul sa las chitara deoparte detot. Si am citit ca Gilmour nici nu stie teorie muzicala doar dupa ureche face tot.
  12. Am facut asta si distanta era cam intre 0,3mm - 0,4mm. Asta ce inseamna ? Ce poate sa fie de vina, am fret buzz mai mult la corzile groase, cel putin la Mi-ul gros am pana la fretul 8. Sa ii schimb corzile ca sunt vechi rau si chiar putin ruginite pe unele locuri, Re-ul e si rupt, poate din cauza asta o face asa ? Bridge-ul e cat se poate de jos am observat dar si cand l-am ridicat tot nu s-a schimbat nimic.
  13. Sau daca e cineva din Craiova care poate sa imi verifice si mie chitara sa imi spuna daca are gatul indoit sau nu pentru ca am mult fret buzz dar mie gatul imi pare drept...
  14. M-am uitat la ea foarte bine si e lemn dar sunt bucati lipite intre ele tot de lemn. Vad ca dozele nu merg, chiar nu pot sa cumpar alte doze ? N-as vrea sa cant la toata viata pe "uscat". Si e destul de grea.
  15. Eu o voiam defapt doar pentru corp chiar daca e mai grea si sa mi-o conditionez singur de acolo in sus, asta daca chiar e din lemn. Mi-a placut mie ceva la ea nu stiu exact ). Oricum atat voiam sai eu sa ii ofer maxim. Merci de ajutor !
  16. Pai si cum pot sa aflu ce tip de lemn e ? Oricum cam cat ar valora o chitara de-asta ? Eu trebuie sa ii fac o oferta...:-??
  17. Salut, am gasit si eu o chitara la un prieten mai veche, un Hondo II, habar n-am nimic despre chitara, am ceva poze cu ea, daca cineva stie sa imi spuna ceva despre chitara (model, revizie - buna, proasta, un pret si daca merita sa o cumpar). Nici macar nu stiu ce doze are. Chitara e din lemn solid, destul de grea, doar atat stiu. Poze:
  18. Arata super smecher dar cat de rezistente sunt si cum suna ? pentru mine e prima oara cand aud de chitara eco oO
  19. Mersi ! Cam scumpa pentru mine dar macar am gasit !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.