Vulgar_display_of_Alex Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 (edited) Ibanez GRX40: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=2232 Squier M80: http://www.instrumentpro.com/P-FEN0344000?...s&kbid=1192 Acestea ar fi... nu stiu care din ele sa achzitionez. Am nevoie pt o trupa de cover-e si am un buget ft restrans. M-am gandit la mai multe initial, dar am ramas la acestea doua. As vrea sa va stiu opiniile, parerile, daca ati cantat pe ele; care este mai robusta, adica sa reziste in timp si cum se simte la mana... caut un echilibru intre "rezistent" si "maleabil", nu as vrea ceva ft rigid. Ideea de baza e ca , pot sa imi iau Ibanez GRX40 nou din magazin, sau un M80 SH. Dati-va cu parerea si vreau sa aud cat mai multe idei, as aprecia enorm:) Toate bune Edited October 3, 2010 by Vulgar_display_of_Alex
gadjo Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 daca ai deja o chitara cu 2 humbuckere de ce ti-ai lua alta?.. sau nu e a ta aia din poza?
Vulgar_display_of_Alex Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 am alte treburi cu chitara aceea:) imaginati-va ca nu o am:P plus, ca, sunetul ca sunetu; vreau mai degraba ca ceea ce cumpar sa fie comoda la mana si sa pot sa am incredere in hardware-ul ei:)
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 am alte treburi cu chitara aceea:) imaginati-va ca nu o am:P plus, ca, sunetul ca sunetu; vreau mai degraba ca ceea ce cumpar sa fie comoda la mana si sa pot sa am incredere in hardware-ul ei:) n-ai unde sa le probezi?ca pana la urma parerea ta o sa conteze
Vulgar_display_of_Alex Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 eu consider ca la preturile acestea, trebuie sa cam treaca timpul ca sa vezi daca ceva e chiar "bun", de aceea va intreb si pe voi:)
PaulStrat Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 iti dau e o idee buna:D am un squier...copie fender care suna destul de ok e luata cam la pretul ibanezului...si o am de la craciun....locuiesc in timisoara daca te intereseaza putem vb ....id:paulicadumse toate cele bune si succes
Vulgar_display_of_Alex Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 @paulikno1, pot doar sa zic bafta la vanzare! Ibanez GRX40 VS. Squier M80(SH) ?
Blackthorn Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Mie mi-a placut M80, GRX40 nu am probat, deci nu pot sa imi dau cu parerea. Pentru cat costa Squier este o chitara ok, acum tu stii de ce ai nevoie mai mult.
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 am cantat pe un Ibanez GRX90.Era destul de ok,dozele trebuie reglate i guess,pt ca sunetul pe dist era parca un pic infundat,just a bit.Nu stiu cat is de mari diferentele intre asta si GRX40(nu am stat sa caut).Tipu' pe a carui chitara am cantat are instrumentu de vreo 2 ani and still working.
Vulgar_display_of_Alex Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 (edited) va multumesc pt tot, prieteni ! Edited October 3, 2010 by Vulgar_display_of_Alex
da3mon Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 grx ul suna foarte bine....Electrica mea e grx si suna destul de bine....Pacat ca am lasat-o o luna fara corzi si meh )
Recommended Posts