Nightlight Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Um, nu stiu daca este chiar symphonic. Totusi, ma jucam cu EWQLSO si asta a iesit. Enjoy! _New_Mix__Symphonic.mp3
Metabog Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Sunt misto ideile muzicale, chiar imi place. Acum trebuie sa te joci mai mult cu velocity-urile, pentru ca este prea monoton. E mult de invatat din punctul asta de vedere.
Nightlight Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 @ metabog: Thanks. Studiez de zor la asta. Acum am si laptop nou si in curand este posibil sa primesc unul si mai bun (Ceea ce imi va da o libertate si mai mare de exprimare cu soft-ul asta care e cam pacatos la capitolul RAM) @ SOLAR GATES: Merci
SOLAR GATES Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Imi place vocea ta mai clean de pe ultima piesa postata pe rgc. As putea sa iti trimit piesa mea sa ii pui voce.
Nightlight Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Sure. Acum am vreo 2 piese pe care trebuie sa pun vocal (cea noua a mea si o piesa a unui baiat caruia i-am promis de ceva vreme). Totusi, vorbim pe mess.
Recommended Posts