AlexanderPopa Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Cumpar SH urmatoarele scule: 1. Prophesy II 2. Line6 X3 Pro 3. AXE Fx Ultra Multumesc: 0723719065 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loris Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Eu iti recomand sa te orientezi numai spre axe fx ultra....rocktronul e mult sub axe...iar line 6 pare o sonerie in comparatie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderPopa Posted September 20, 2010 Author Share Posted September 20, 2010 Salut. Ai dreptate. Insa AXE mi-a aparut ca fiind f tare la capitolul amps.....cat partea de preamp...nu stiu de ce, dar prophesy suna mai interesant. Sau gresesc.... chiar nu stiu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moises Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Salut. Ai dreptate. Insa AXE mi-a aparut ca fiind f tare la capitolul amps.....cat partea de preamp...nu stiu de ce, dar prophesy suna mai interesant. Sau gresesc.... chiar nu stiu.... nu stiu exact la cel fel de demouri te-ai uitat/ascultat/etc de ai ajuns la concluzia asta. evident, soundul e subiectiv, DAR... eu zic, citandu-te pe tine, "gresesti" Link to comment Share on other sites More sharing options...
loris Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Mdaa..am cam avut toate modelele care le-a scos Rocktron...Ce sa mai zic. Axe Fx e cu 10 clase deasupra lor in ceea ce priveste....TOT!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderPopa Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Mda...insa situatia este cam asa. Am sesizat ca demo-ul e una, sa "pui mana" e alta. Pe Prophesy nu am nimerit sa pun mana....doar ce am auzit net. Se pra poate sa ai dreptate. Oricum, fata de avalansa de opinii si de ceea ce stiu pe propria piele am optat pt AXE. Acum sa vedem de unde-l facem rost ca pe aici e vreo 2400..... idei pe aceasta tema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 http://www.g66.eu/index.php?page=shop.cart...t&Itemid=91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdeliriou5 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Link-ul anterior e bun ca si pret. Mai este varianta pe 100 V cu ceva bani mai putin (SUA)... Ti-l pot aduce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderPopa Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 Link-ul anterior e bun ca si pret. Mai este varianta pe 100 V cu ceva bani mai putin (SUA)... Ti-l pot aduce. Ce inseamna bani mai putini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderPopa Posted October 5, 2010 Author Share Posted October 5, 2010 rezolvat. axe fx ultra. si cu asta basta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moises Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 daca te referi cumva la varianta 110V ce se poarta prin State, e cam altcumva treaba. AxeFx poate fi folosit oriunde, nu are nevoie de transformator special, in cel mai rau caz de un adaptor pt priza, dar iti faci rost de un cablu pt calculator si ai rezolvat dilema Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdeliriou5 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ce inseamna bani mai putini? aproximativ 8000 lei +- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paria Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 am vazut prophecy-ul acolo si m-am gandit sa incerc. eu ii vand fratele mai mic, Voodu Valve, daca te intereseaza: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=51822 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliorneicev Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 de un gt8 ce spuneti? scuze ca ma bag dar am vaz pe youtube ce face acest axe fx si nu vad de ce ar costa peste 2000 dolari in America avand in vedere ceea ce face cred ca un gt8 in jur de 10 mil e mai economic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
moises Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 de un gt8 ce spuneti? scuze ca ma bag dar am vaz pe youtube ce face acest axe fx si nu vad de ce ar costa peste 2000 dolari in America avand in vedere ceea ce face cred ca un gt8 in jur de 10 mil e mai economic . fara suparare, dar "daca taceai............." Link to comment Share on other sites More sharing options...
loris Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 de un gt8 ce spuneti? scuze ca ma bag dar am vaz pe youtube ce face acest axe fx si nu vad de ce ar costa peste 2000 dolari in America avand in vedere ceea ce face cred ca un gt8 in jur de 10 mil e mai economic . Pai da...chiar asa...iei un gt 8 schimbi vreo 2 condensatori si 3 rezistente si va suna ca un axe fx ultra....ba poate mai bine.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lori Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Am un POD X3 PRO de vanzare. A fost cumparat in primavara 2010, folosit numai in casa . Il vand deoarece am achizitionat un AxeFX Ultra. Inca nu m-am hoatarat asupra pretului dar putem discuta (detaliile mele sunt in profil). Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelancer Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 a desfacut careva, de curiozitate, fractalul? (la posesori ma refer, fireste)... am inteles din postul de aici ca e "doar o placuta mica cu un cip mare..." ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderPopa Posted December 29, 2010 Author Share Posted December 29, 2010 Rezolvata problema. AxeFx. Luat. acum, intrebare tampita....il pot lega pe midi cu X3 pro, oare? ca imi e mila de x3....sa il dau.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moises Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) ok, dupa recitire am vazut ca faci referire la x3 pro, deci...cam ce zice Art Vandalay Edited December 29, 2010 by moises Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderPopa Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 testam, verificam si revenim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderPopa Posted January 4, 2011 Author Share Posted January 4, 2011 L-am legat cu iesirile stereo de la Axe de intrarile 1/4 de la X3 Pro. legat direct sau prin X3 nu a influentat negativ. Este interesant ca poti utiliza Gate-ul si etajul de stomp de pe X3 dupa prelucrarea din Axe. Am pus si un DSP8000 de la behringer in loop cu X3-ul, pe post de EQ. Suna interesant. Mai fac probe si revin.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank2000 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 L-am legat cu iesirile stereo de la Axe de intrarile 1/4 de la X3 Pro. legat direct sau prin X3 nu a influentat negativ. Este interesant ca poti utiliza Gate-ul si etajul de stomp de pe X3 dupa prelucrarea din Axe. Am pus si un DSP8000 de la behringer in loop cu X3-ul, pe post de EQ. Suna interesant. Mai fac probe si revin.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank2000 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Trebuia sa-ti cumperi un preu pe lampa,la bani astia[580 sau triaxis]era adevaraciune,asa ai o zazaiala mai sofisticata dar tot digiii. Sau lua-i 11rack care are doar 11 cabinete dar trafuri pe iesire impedante de intrare mai multe,si alte chestii bune sau foarte bune.Fractalul are ,cate40 cab sau mai multe deci vine800 ori 4 =2400,deci investitia este mult mai buna in digi11 rack.Ca sa ai un fractal la fel de bun ca 11rack ar trebuiisa coste peste3000 de eoro. De 15 ani Triaxisul costa 3000 de euro,fractalul in 2010 a scazut cu aproape 1000 de euro,si o sa scada si mai mult datorita lui Digi11rack. DECI NU DATI BANII PE PROSTII[mai ales cand ai alternative] Cu respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderPopa Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Trebuia sa-ti cumperi un preu pe lampa,la bani astia[580 sau triaxis]era adevaraciune,asa ai o zazaiala mai sofisticata dar tot digiii. Sau lua-i 11rack care are doar 11 cabinete dar trafuri pe iesire impedante de intrare mai multe,si alte chestii bune sau foarte bune.Fractalul are ,cate40 cab sau mai multe deci vine800 ori 4 =2400,deci investitia este mult mai buna in digi11 rack.Ca sa ai un fractal la fel de bun ca 11rack ar trebuiisa coste peste3000 de eoro. De 15 ani Triaxisul costa 3000 de euro,fractalul in 2010 a scazut cu aproape 1000 de euro,si o sa scada si mai mult datorita lui Digi11rack. DECI NU DATI BANII PE PROSTII[mai ales cand ai alternative] Cu respect. Se prea poate sa ai dreptate. Eu nu sunt asa priceput ca majoritatea de aici.... dar, sa dea dracii...suna bine de tot axe. nu ma asteptam...... imi place rau. cred ca dau jos x3 cu totul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moises Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Trebuia sa-ti cumperi un preu pe lampa,la bani astia[580 sau triaxis]era adevaraciune,asa ai o zazaiala mai sofisticata dar tot digiii. Sau lua-i 11rack care are doar 11 cabinete dar trafuri pe iesire impedante de intrare mai multe,si alte chestii bune sau foarte bune.Fractalul are ,cate40 cab sau mai multe deci vine800 ori 4 =2400,deci investitia este mult mai buna in digi11 rack.Ca sa ai un fractal la fel de bun ca 11rack ar trebuiisa coste peste3000 de eoro. De 15 ani Triaxisul costa 3000 de euro,fractalul in 2010 a scazut cu aproape 1000 de euro,si o sa scada si mai mult datorita lui Digi11rack. DECI NU DATI BANII PE PROSTII[mai ales cand ai alternative] Cu respect. you are a funny dude:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
loris Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 E clar ca userul frank 2000 vrea sa vanda acest eleven rack...deci daca era mai bun ca fractalul e clar ca il tinea....daca tacea....inteligent ramanea!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts