FiveseveN Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 nu stiu daca ce iti arat acum e bine dar eu asa am facut Nu e tocmai bine. Vezi schema la Little Gem: http://www.runoffgroove.com/littlegem.html Când ai atenuator de putere, chiar și 0,5W, nu merge orice potențiometru. Puterea care ar trebui sã intre în difuzor e disipatã de pot ca energie termicã, în ambele variante. Potențiometrele "obișnuite" sunt de obicei specificate la 0,25W. Pentru semnale de putere se folosesc reostate.
vladcalin Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 (edited) am scimbat cutia cu una care seamana cu un marshall MS-2 al meu e cel cu alb(si nu e inca gata)cel de langa e al unui prieten Edited September 24, 2010 by vladcalin
hades Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Super treaba Eu trebe sa imi fac alta clona ca s-o tinut un pusti de mine pana i l-am dat
vladcalin Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Am si eu 2 intrebari legate de circuit. 1. Daca intre piciorusele 1 si 8 (la care se afla gainul) as pune un switch, as pute a si clean si distorse? 2. Am acasa un buton on off si are 6 piciorute ,3 pe o parte si 3 pe cealalta.Unde ar trebui sa lipesc cele 2 fire? Cam asa arata butonul.
overdrive Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Da poti pune dar va fi diferenta cam mare de nivel pe care trebuie sa il compensezi cu inca un potentiometru de volum de drive.
vladcalin Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 as vrea sa imi fac doar un head si am sa pun bineinteles si un pot de volum.inca ceva,lipiturile facute la potentiometru pot afecta sensibilitatea lui?
overdrive Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 O sa pun miine dimineata o schema cu respectivele modificari.
overdrive Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 (edited) O varianta de miniamp mult mai versatila: Edited October 7, 2010 by overdrive
Recommended Posts