www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sau Schimb Preamp Rocktron Gainiac

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Guest mekadron
Posted
ai de gand sa imi mai raspunzi la PM-uri?

da man iti raspund.pedala ma intereseaza,dar cu joystick urile nu cred ca am ce face.

Guest mekadron
Posted
digitech death metal + 150 RON + transportu platit. interested?

nu! esti absurd dude

Guest mekadron
Posted
up

scarile catre combinatii

Guest mekadron
Posted
scarile catre combinatii

uppppp

Guest mekadron
Posted
vad ca pe aici ai timp sa dai up-uri...dar mie nu-mi mai raspunzi la nici un mesaj pe care ti l-am lasat pe YM :lol:
ai sa primesti pedala maine in vreo 2 zile..mersi pt up :) ..nu te mai ingrijora ca nu tißai luat teapa..
Guest mekadron
Posted
d-nul mekadron nu e serios absolut deloc, si isi cam bate joc de comunitate....
de ce nu-s serios ma,ca ma si enervezi..? ca nu AM FACUT schimb cu tine?nu mai vb dampulea si nu-mi m fa reclama proasta..vrei sa-mi dai o pedala digitech d metal si 150 ron pe un preamp de 6 mil 500 aproximativ..? catr de rezonabil e asta? mai tre sa mentionez ca proceorul pe care l-ai luat de la mine il dai cu 700 ron,cand la mine era 450 ron? si ca mi-ai dat un p station care e cam 400 ron maxim second hand,dar tu l-ai estimat la 7? so...keep your F*****g mouth shuut!!!
Posted
de ce nu-s serios ma,ca ma si enervezi..? ca nu AM FACUT schimb cu tine?nu mai vb dampulea si nu-mi m fa reclama proasta..vrei sa-mi dai o pedala digitech d metal si 150 ron pe un preamp de 6 mil 500 aproximativ..? catr de rezonabil e asta? mai tre sa mentionez ca proceorul pe care l-ai luat de la mine il dai cu 700 ron,cand la mine era 450 ron? si ca mi-ai dat un p station care e cam 400 ron maxim second hand,dar tu l-ai estimat la 7? so...keep your F*****g mouth shuut!!!

nu, domnule, nu sunteti serios pt ca am incercat sa dau de tine aprox o luna, dupa tranzactia facuta, avand in vedere ca trafful zoom care mi l-ai dat(desi intelegerea nu era asa), (cu cablu ala izolat cu picioarele probabil) era sa-mi arda procesorul.....and, btw, e vb de cu totul alt procesor in anuntul meu :lol: si ai face bine sa o incetezi cu amenintarile si sa inveti sa vb frumos, pt ca asa ceva nu se face :)

eu am terminat discutia cu tine. o zi buna :lol: