alexander33 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 (edited) salut lume am dat si eu de o chitara veche de la tatal prietenei mele.grifu e un pic stramb, merge o doza iar a2a nu merge dar poate daca misc un pic cablurile isi revine ) problema este ca ii lipseste bridgeul, a fost...smuls de acolo ) nu stim de catre cine sau cand sau cum dar...nu mai este. poate stie cineva de unde as putea face rost de asa cva si daca merita reparata. mie numi prea vine sa las chitara aia asa...e destul de veche si are multe povesti in spate, chiar as vrea sa o repar Edited September 6, 2010 by alexander33 1
gigiflex Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 am eu o punte de pe alt model de reghin dar cred ca poti sa o pui fara probleme de unde esti ?
alexander33 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 sunt din bucuresti am cautat si eu pe aici dar nimeni nu prea pare sa mai aiba asa cva.e o chitara destul de veche si chiar daca calitatea nu e cine stie ce eu tot vreau sa o repar
vektor Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Pune-i un bridge tuneomatic sau wraparound, merita.
Sop Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 salut lume am dat si eu de o chitara veche de la tatal prietenei mele.grifu e un pic stramb, merge o doza iar a2a nu merge dar poate daca misc un pic cablurile isi revine ) problema este ca ii lipseste bridgeul, a fost...smuls de acolo ) nu stim de catre cine sau cand sau cum dar...nu mai este. poate stie cineva de unde as putea face rost de asa cva si daca merita reparata. mie numi prea vine sa las chitara aia asa...e destul de veche si are multe povesti in spate, chiar as vrea sa o repar am si eu o chitara la fel dar a mea este intr-o stare mai buna . si ce model e ?
andrușcaiepuraș Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 mai am eu una cam lafel. a mea mai are bridge-ul, dar desprins si rupt si e facut din lemn http://forums.rgc.ro/topic/92603-chitara-veche-romaneasca-fara-nume/
Recommended Posts