Mihai Dănciulescu Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Putin ajutor va rog. Stie cineva unde s-a mutat magazinul proel de la Muzica ( era la etajul 1, fix in capatul scarilor)?
gigiflex Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Am intrebat eu acolo inainte sa se mute dar nu a fost prea clar . Mi-a zis undeva in dreapta magazinului Muzica in spatele unor blocuri la parter. Probabil pe unde a fost Senia inainte ...
Guest wolverine Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 O parte din Muzica e unde era Senia inainte, MC Music sa mutat pe Ion Campineanu, aproape de Universitate iar Magazinul care era inainte vis-a-vis de Senia (ala cu LP-ul mare la intrare) e acum vis-a-vis de fostul Muzica.
lupul alb Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cred ca aici (sunt mai multi): Asa e, acolo sunt. Sunt 2 magazine, unul are intrarea spre parcare iar celalalt are intrarea dupa colt, pe pasajul spre parcarea de la Muzica.
Mihai Dănciulescu Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Am fost pe la toate magazinele de pe acolo si nu i-am gasit...
lupul alb Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 (edited) Am fost pe la toate magazinele de pe acolo si nu i-am gasit... Cum nu? Sunt in magazinul ala cu intrare dinspre parcare, in stanga usii. O sa vezi ca au corzi Martin agatate pe un stalp, le recunosti ca unele au poza lui Eric Clapton pe ele. Eu numai la ei am vazut corzile astea cand erau in Muzica. Ce vrei sa cumperi? Edited August 31, 2010 by lupul alb
Mihai Dănciulescu Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Vroiam sa imi iau eu cabluri si mufe si sa mi le prepar singur.... Dar la magazinele acelea nu aveau decat cabluri deja facute...erau cabluri Proel ce-i drept....dar nu ce cautam eu...
lupul alb Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 (edited) Mufe si poate si cabluri gasesti la universitate la coloane, vizavi de Springtime. E acolo un magazin cu tot felul de piese electronice, mufe &stuff. Daca nu acolo, atunci pe strada Maica Domnului gasesti sigur. Edited September 1, 2010 by lupul alb
gadjo Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Senia nu au mufe si cabluri separat? (mai scumpe ce-i drept dar si mai bune)
Mihai Dănciulescu Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Nu stiam ca au...o sa dau o fuga pe acolo... In principal ma intereseaza niste jack-uri pipa de calitate buna.
Recommended Posts