Guest jazzyjazzy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 (edited) CE sa aleg intre o placa Alesis io2 express si Tascam us-122.am de gand sa <<fac ceva muzica cu un cubase sx3 >>vreau sa folosesc vst -uri.DACA AVETI VREO SUGESTIE ,e binevenita!![/i][/url] Edited August 20, 2010 by jazzyjazzy
Stimpson J. Cat Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Sfatul meu e sa-ti iei placa pe FireWire daca vrei sa faci ceva serios. Daca vrei CuBase cu multe canale si multe efecte, vei avea probleme pe USB. USB nu asigura o rata de transfer constanta, deoarece e master-slave si negociaza transferul pentru cel mai slab. Deci vei avea tot felul de pacanituri si plesnituri la inregistrare si o sa te enervezi.
chitara_calda Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Sfatul meu e sa-ti iei placa pe FireWire daca vrei sa faci ceva serios. Daca vrei CuBase cu multe canale si multe efecte, vei avea probleme pe USB. USB nu asigura o rata de transfer constanta, deoarece e master-slave si negociaza transferul pentru cel mai slab. Deci vei avea tot felul de pacanituri si plesnituri la inregistrare si o sa te enervezi. asta daca are firewire
FiveseveN Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 asta daca are firewire ...și dacã vrea sã înregistreze. Nu ne-a spus nimic despre ce ar vrea sã înregistreze (mic, linie, instrument) și de câte intrãri are nevoie.
Recommended Posts