dani Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 (edited) Salut! Pun la vanzare aceasta pedala de distors Way huge fat sandwich. Gasiti demo-uri pe youtube Acest nene explica care este treaba cu 3 stage clipping-ul. O vand deoarece folosesc distors de pe un head marshall dsl 100. Sunetul este foarte carnos si gras, destul de versatil, insa va faceti idee despre el din video-uri.Daca va place cum suna in demo-uri, cand il auziti in ampul vostru o sa va dea pe spate:) Pret 650 Ron. Accept schimburi cu: Pedale (chorus, wah, volum), (compressor sau tuner de rack), doza Emg 89X sau 81x, cabluri de chitara(minim cordial+ neutrik),lampi el34( TAD sau Sed "C"), 4 bucati... ecc83 tung sol 4 bucati, difuzoare celestion classic lead(2 bucati). Nu va sfiiti sa propuneti si altele pt ca sunt deschis la orice. Contact: 0745.366.404, morcov_inc@yahoo.com, PM sau aici in acest anunt. Numai bine...Dani Edited August 7, 2010 by dani
alex_iuga Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Iti ofer un wah Vox 847 in stare impecabila cu husa. 0727626733 Alex
dani Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Pretul wahului nu e nici macar la jumatate din valoarea pedalei mele:) daca esti dispus sa platesti o diferenta destul de mare facem targul.Astept un raspuns.
alex_iuga Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Scuze, acum am vazut ca vox-ul este mult mai ieftin nu ma asteptam sa fie asa o mare diferenta, din pacate nu am bani sa ofer la schimb. Bafta la vanzare!
dani Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Sunt interesat si de o pedala de volum ernie ball vp junior:) Merci pt urari Alex, sa fie!
Recommended Posts