www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mediaplayer E Great-r1


karpi
 Share

Recommended Posts

Poti folosi Handbrake pentru adaugarea subtitrarilor si reimpachetarea in alt container (MKV, de pilda).

Apoi alege de aici un server UPnP pe care sa-l rulezi pe PC.

Unele din ele, care suporta transcoding transparent, ar putea sa-ti ofere implicit si adaugarea subtitrarilor. Trebuie sa cercetezi.

Multumesc o sa citesc pe net prima data sa vad ce inseamna fiecare lucru amintit .Pe softpedia zicea ceva un spewcialist de parca FNS ( Fil enett server sau asa ceva ) ..

 

Plusstrebuie sa mai caut pe net unde am vazut ceva cu logarea ...acum am un program versiunea 1.0.4..reviuit de @kingul de pe softepdia care se pricepe foc la Liux etc...

 

R1 nu vede PC-ul din retea ....MSI54SE wireless router /switch ...intru in PC pe IP-ul playerului si apare BitTorrent .,,dau klick pe Neighbor si alare HDD1 cuplat de player ...pot sa cotrobai prin acesta de pe PC...Dar nu vad din R1 ..PC-ul....uni ziceau de ceva ënable port in meniul routerului ...dar mai citesc..nu m-am dumirit ce fel de extensie trebuie sa aiba fisierul de titrare , nu are un folder "Subtitlu" pun doar intre filme? trebuie sa aiba acelasi nume filmul cu subtitrarea ...sau nu conteaza ca de fapt are undeva un coid CCD au asa ceva?

 

O sa intreb si pe softpedia dar acolo uni cunosc Linux plus utilizarea programelor de acest fel dar explicatiile cateodata sunt foarte sumare ...si eu nu stiu ce ptr ei poate este evident....hehe

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.