metalsandman Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Salut, Nu ar fi mai simplu sa se ordoneze descrescator dupa data, post-urile din thread-urile din Mica Publicitate? Pentru ca de multe ori trebuie sa se faca un numar de pasi pana la ultimul post din thread. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Atata timp cat informatia esentiala (pret, date de contact) e in primul post nu vad e ce ar fi mai bine ordonarea inversa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 +1 Atata timp cat informatia esentiala (pret, date de contact) e in primul post nu vad e ce ar fi mai bine ordonarea inversa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Ar merge asa.. primul post cu descrierea [delimitare] mesaje de tip up in ordine inverasa Dar tot mi se pare mai complicat decat sa dai un clic pe butonul cu last page.. cred ca avem o non-problema aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 (edited) solutia e ca apul sa se faca nu textual ci prin reaparitia in cele mai noi pozitii iar modificarea postului sa fie totdeauna in acelasi loc. solutie la care cosu a zis ca e greu de facut whatever deci se merge pe platforma care este. cum zice romanu bien ca e decat deloc. este perfect plauzibila cererea. adik chiar nu vad sensul sa dai up la 2000 de pagini si sa modifici pretul la pagina 5000 .. etc deci e nevoie de o imbunatatire a platformei interfatei etc dar cine sa o faca ca eu nus programator ... Edited August 2, 2010 by apocalipsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts