summersong Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Salutare RGC! Ma numesc Andreea, am 19 ani, sunt din Bucuresti si caut o trupa serioasa si pasionata de muzica, la fel ca si mine. Am studiat jazz 4 ani,am cantat de asemenea intr-o trupa ce imbina coveruri de la WASP, Toto, Fleetwood Mac, Don Henley etc, ador piesele acustice (gen ce cant cu userul powerballad) iar influenta mea principala este Eva Cassidy. Nu mi s-ar potrivi stiluri extreme, mai degraba ceva pe care sa mearga o voce calda ca a mea, in rest sunt deschisa oricarui proiect experimental etc. Atasez si niste linkuri cu mine. http://www.youtube.com/watch?v=qMRualr-3sI...feature=related Multumesc!
Guest Tiki Horea Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Uuuuuuuuuup. Me likey vocea. Oh yah. Mi-ar place tare sa cant cu tine. Da-n viitor, daca se-ntampla :-?
summersong Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 (edited) Uuuuuuuuuup. Me likey vocea. Oh yah. Mi-ar place tare sa cant cu tine. Da-n viitor, daca se-ntampla :-? Ma bucur sa aud asta din partea unui tobosar!Mersi mult.Keep on rocking! Edited July 30, 2010 by summersong
Guest Fyd Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 up .. incredibil , ai o voce .. sincer nu am cuvinte
Miky C. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 (edited) Felicitari, Andreea! Imi place mult timbrul tau! Din pacate, nu am o trupa sa-ti pot propune ceva concret, dar as fi onorat sa-mi pun bass-ul in slujba ta ). Edited August 9, 2010 by Miky C.
Guest LeVa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 buna andreea. Am o trupa, cantam de ceva timp impreuna si de curand vocalista noastra a plecat in strainatate. Am vazut videourile cu tine si sunt de parere ca stilul tau s-ar potrivi pe ce cantam noi. Din pacate, nu am obs in postul tau niciun nr. de tel pt contact asa ca te rog sa imi dai un mesaj sau sa ma suni la 0754095086 daca mai esti libera.
Guest BBO Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Noi cautam vocalista. Daca esti interesata ne poti contacta. Multumesc. Elena.
12adu Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bravo fata, inca mai sint voci bune in tara asta..
Guest rocktop Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Hey:) Suntem din Bucuresti. Ne pleci. Cum putem da de tine?
1ROST Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 salut , am vazut ca esti interesata de a canta intr-o trupa ! esti disponibila ??? daca esti din Bucuresti si esti interesata noi avem un proiect de cover-uri de mai multe genuri : rock , pop-rock , blues , jazz , cafe , instrumental . avem o sala inchiriata cu tot cu aparatura . toti membrii formatiei au experienta , chitarist , basist , tobosar si o voce feminina ! mai avem nevoie de o voce ! Poti intra sa vezi cateva coveruri live pe http://www.onerostband.blogspot.com pentru contact : mess si mail onerostband@yahoo.com sau la tel 0720.248.171 Multumesc !
Guest Goushter Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Salutare RGC! Ma numesc Andreea, am 19 ani, sunt din Bucuresti si caut o trupa serioasa si pasionata de muzica, la fel ca si mine. Am studiat jazz 4 ani,am cantat de asemenea intr-o trupa ce imbina coveruri de la WASP, Toto, Fleetwood Mac, Don Henley etc, ador piesele acustice (gen ce cant cu userul powerballad) iar influenta mea principala este Eva Cassidy. Nu mi s-ar potrivi stiluri extreme, mai degraba ceva pe care sa mearga o voce calda ca a mea, in rest sunt deschisa oricarui proiect experimental etc. Atasez si niste linkuri cu mine. http://www.youtube.com/watch?v=qMRualr-3sI...feature=related Multumesc! Guano Apes? te bagi?..
Sound Chaser Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Salut! Caut o voce pt un proiect funky! Daca te intereseaza hai sa vb pe YM: deliui Regards!
Michell Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Salutare, Am fi interesati de o intalnire , sa ne cunoastem, sa descoperim impreuna daca putem sa strangem mana in echipa noastra. Lasa-ne un mesaj privat cu numarul de telefon sau contacteaza-ne la: 0724.119.092 Dealtfel, vezi ca am lasat si noi un topic http://forums.rgc.ro...ativ-bucuresti/
Marquess of Orange Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Tu nu ai cantat cumva in Black Hats? Respect, super voce!
summersong Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 (edited) Hello RGC! Anuntul meu devine din nou valabil dupa cativa anisori! Am decis sa nu fac un topic nou pentru asta, deoarece am ramas aceeasi. Mai atasez 2 linkuri cu mine. Up! Edited August 27, 2013 by summersong
rgcforum Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Salut Andreea, Hai sa aflam mai multe amanunte - noi despre tine, tu despre noi. Trimite un e-mail la ursamare@ursamare.ro, te rog. Multumesc, ursa
Guest jona Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Hallo Andreea, trupa noastre ( 2 chitaristi, bass, tobe ) cautem urgent un vocal bun. genul abordat va fi ceva mai larg, mergand de la pop-rock pana la hard-rock. nu suntem o trupa de cover-uri, sala este in complexul Flaros (Timpuri Noi), repetitii seara,echipat cu tot ce e nevoie ( mixer, amplificare,boxe etc. ) Daca esti interesat, contacteaza-ne Date de contact : 0741 934835 Jonathan ddking1981@gmail.com 0722 598185 Emanuel
decebal popescu Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Numarul meu este 0722 598 158, e o mica greseala mai sus. Emanuel
xilli Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Buna! Am vazut ca te intereseaza un proiect ca solista. Noi cautam o solista. Te intereseaza niste detalii? Astept raspuns .
xilli Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 TRUPA MUSICBOX CAUTA AL SASELEA MEMBRU ! Am zis ca suntem prea putini asa ca am luat hotararea de a ne cauta o solista ! - Iti place sa canti? - Esti pasionata de muzica? - Ai vrea sa canti intr-o trupa de coveruri? - Ai experienta necesara? Trimite-ne un mesaj pe facebook ! (Ne intereseaza sa fii din Brasov, Pitesti, alte zone mai apropiate sau daca nu este o problema pentru tine sa te plimbi poti fii din orice oras !) Adresa facebook: https://www.facebook.com/TrupaMusicBox E-mail: silli_nwg@yahoo.com Tel: 0754845060
Recommended Posts