www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sustainer Kit Fsk-401


Guest david_stevevai4ever
 Share

Recommended Posts

Guest david_stevevai4ever

Buna ziua, as vrea sa cumpar un sustainer kit fsk-401, am vazut ca Steve Vai foloseste pe Ibanezul JEM "FLO" un kit ca acesta. Intrebarea mea este bridge pickup-ul este cel din kit, sau altul?

Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

"FLO 1999 updated w/ Fernandes Sustainer. This FLO pictured is customized JEM77FP w/ AANJ added, 555 neck (rosewood board with 555 serial number on headstock) and Sustainer in the neck pickup. The fretboard is not scalloped from frets 21-24.

 

Flo has/had interesting "wavy fret" modification at fret 1 & 2 at the G/B strings. Relief (flattened) at fret-1 of G-string & fret-2 of the B-string. This is said to provide a "tempered tuning" much like Buzz Feiton

 

Steve played FTLOG with FLO (& sustainer) which personally I did not find to sound as good as EVO as the reliance on the sustainer was a bit much. "

 

Deci Fernandes-u e in neck, nu bridge si pana nu il activezi functioneaza ca o doza normala.

Link to comment
Share on other sites

iar cand il activezi nu mai ai doza e neck, ci automat trece numai pe cea de bridge. atentie ca cica fernandes nu s/ar pupa cu orice doze in bridge, spre deosebire de sustainiac, care nu are aceasta problema, si care prezinta si avantajul ca e mai mica partea electronica, plus are si optiunea sa folosesti poturile chitarii ca switch/uri

Edited by barbarossa
Link to comment
Share on other sites

Guest david_stevevai4ever

Ma atea gandul sa iau un FSK-101 si o doza dimarzio evolution 2 (am uitat sa precizez pe o chitara Ibanez grg 250 dx), dar cred ca o sa iau FSK-401 si o doza dimarzio evolution 2 pe viitor. Vreau sa pun acestea pe chitara , pt un sunet cat mai frumos si mai longeviv in cazul flageoletelor genul Steve Vai si Joe Satriani. Si as vrea sa stiu ce recomandati intre FSK-101 si o doza dimarzio evo 2 si FSK-401 si o doza dimarzio evo 2. Am studiat si sustainiac-ul dar am ramas la Fernandes. Si se poate face legatura intre o daza simpla nu dubla si doza de la sustainer, incat sa formez o doza dubla( fara sa fac varza chitara :) ) sau pur si simplu sa pun o masca langa doza simpla de la sustainer kit?

 

Ma batea, scz :lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 4 weeks later...

Eu am pe un BCRich Virgin speedloader EMG81 si Kitul 101...merge excelent...nu intzeleg fazele ca nu se pupa una cu alta,nu am cautat si nici nu mi-am pus problema de treaba asta...sunt doua doze diferite,fiecare ishi face treaba in patratzica ei..merg si combinate.

Kit-ul nu tzine de doza de neck(merge dar nu sfatuiesc),doar creaza un camp magnetic prin care face sa vibreze coarda mai mult...infinit eventual.

Esti pe doza de bridge ai activat sustainul,iti intra si doza din kit...nu se anuleaza una si intra alta.

post-9005-0-51645200-1365579551_thumb.jpg

Edited by Fictum
Link to comment
Share on other sites

la sustainiac, care cred ca e identic, cand dai on pe sustainer trece automat pe doza de bridge. altfel cum ar functiona doza de sustainiac, si ca sustainer si ca doza? nu . practic cand e pornit sustainer-ul nu mai ai de ce sa folosesti schimbatorul de doze, ca nu face nimica. daca pui pe off sustainer-ul, revii la configuratia clasica, in care poti folosi toate dozele, inclusiv cea din neck, care functioneaza acum ca si doza, nu sustainer.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.