cyfer Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Voi susține douã concerte solo în București cu tema „drumul solitar cãtre rãdãcinile bluesului”. Se va cânta în special folk blues, dar vor fi și surprize. Cafeneaua Actorilor Parcul Tineretului Vineri, 23 iulie, ora 21 Bilet 10 ron Big Mamou Independenței 2B Sâmbãtã, 24 iulie, ora 22 Bilet 10 ron PS vin și cu celebra de acum Bucharest Drum Machine și mandolina
CiocanelBloodyCIocanel Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 damn, imi pare rau ca nu voi fi prin bucuresti in perioada asta... sper ca vor mai fi astfel de reprezentatii pe viitor
cyfer Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 damn, imi pare rau ca nu voi fi prin bucuresti in perioada asta... sper ca vor mai fi astfel de reprezentatii pe viitor Mersi pentru interes! Nu chiar așa des, dar vor mai fi concerte solo.
cyfer Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 A apãrut o foarte frumoasã cronicã a concertului meu de la Cafeneaua Actorilor. Mulțumesc Bogdan! Seria concertelor solo continuã la Big Mamou, disearã la ora 22.
Recommended Posts