www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest HAZARD
Posted

si nu potzi sa mananci dimineatza k ai 10 warn pe Rgc :):) . daca unii au ajuns sa fie stresatzi din cauza unor forumuri...god.. get a life... mai iesitzi din casa :)

Nu poate sa manince dimineata pentru simplu fapt ca EL are sira spinarii sanatoasa ... comparativ cu altii ... Ai face bine sa nu tachinezi omul tinind partea RGC-ului mai ales cind se dau warnuri ori pentru a proteja anumiti useri ori din inconstienta anilor.... oricum eu astept ca cel ce mi-o dat si mie warn tot aiurea si doar spre a bate pe burtica protejind userul ATELIERU si facilitind iesirile acelui individ , sa-si ceara scuze . Deci MARCEL are dreptate : Se dau Citeodat warnuri ...cu scop .... acelea de a preferentia pe unii.... iar Marcel are sira spinarii dreapta ...

Have a nice day

Guest lautaru'
Posted (edited)

:):) am 10 %warn..luat aiurea...

spre fericirea multora...declar ca n-am sa mai postez nimic pe forumul acesta

protestez pentru modul abuziv in care se dau avertismentele...

pt. cei responsabili cu warn-urile: daca sunt atacat in vreun fel primesc warn??...na naiba cu tot rgc-ul!!!

Of mai Marcel of,

vremurile sint atit de ticaloase incit, zau, chiar ca nu trebuie sa ai un stres din cauza asta. Fii si tu barbat, ce naiba! 10% avertizare, asta crezi ca poate fi un stres de care sa te cramponezi?

Bine a zis cine azis asta: SHOW MUST GO ON ! :)

Edited by lautaru'
Guest miriapod
Posted

poate pentru ca ti-ai facut un scop in viata din a teroriza un anumit user de pe forumul asta cu orice ocazie? :)

Guest seraphx
Posted

hm nu cred ca e vrun serial killer omu :)

Guest lautaru'
Posted

era the show must go on :)

usor off:am corectat SHOW MUST GO ON

Posted

Hey man, don`t worry, be happy. Dreptate, nedreptate, nu tre sa parasesti forumul si sa nu mai scrii. We`re with you :)

Posted

Nu poate sa manince dimineata pentru simplu fapt ca EL are sira spinarii sanatoasa ... comparativ cu altii ... Ai face bine sa nu tachinezi omul tinind partea RGC-ului mai ales cind se dau warnuri ori pentru a proteja anumiti useri ori din inconstienta anilor.... oricum eu astept ca cel ce mi-o dat si mie warn tot aiurea si doar spre a bate pe burtica protejind userul ATELIERU si facilitind iesirile acelui individ , sa-si ceara scuze . Deci MARCEL are dreptate : Se dau Citeodat warnuri ...cu scop .... acelea de a preferentia pe unii.... iar Marcel are sira spinarii dreapta ...

Have a nice day

nu tzin cu RGC-u fii sigur..doar mi se pare absurd...atata drama..din cauza unui amarat de forum (si vb general nu neaparat rgc).."vaaaai mi-am luat warn nu pot sa mai traiesc" .. asta e .. ti-ai luat warn .. mare chestie .. tre sa bag topic..k nu mai scriu ..nu mai fac... aoleu ....din nou ...GET A LIFE ..

Posted (edited)

nu tzin cu RGC-u fii sigur..doar mi se pare absurd...atata drama..din cauza unui amarat de forum (si vb general nu neaparat rgc).."vaaaai mi-am luat warn nu pot sa mai traiesc" .. asta e .. ti-ai luat warn .. mare chestie .. tre sa bag topic..k nu mai scriu ..nu mai fac... aoleu ....din nou ...GET A LIFE ..

:)

Edited by Dumi
Guest altu'
Posted

marcel m-a rugat sa va comunic sa nu mai postati din moment ce nu si-a lasat dreptul la replica...

este alegerea lui..shi nu e nici pe departe o mare tragedie...tragedie o facetzi voi...care postati...

a hotarat omu' sa nu mai posteze si gata,ce atata discutie??

p.s. are sira spinarii, va asigur. mie o sa-mi lipseasca glumele care le facea aici pe forum.

Posted (edited)

Si mie o sa-mi lipseasca anumite glume dar totusi a intrecut calu. Nu e forumul lui. Sunt pe forumul asta inca de la inceput (a 2-a zi de cand s-a infiintat) am crescut cu el si vine un "mucos" sa strice tot grrrrr. Imi place sa cred ca-s atatia useri care isi impartasesc cunostintele nu se dau cocosi... That's all folks.. Nu ma mai bag!!!!

Altule sa-mi zici cum a dormit marcel la noaptee... a si sa ii dai o bere din partea mea.. clona ce esti :)

Edited by Stefan
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.