Mihai Dănciulescu Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Al doilea demo al trupei Stillborn, proaspat iesit din studio. 1._Un_nou_inceput.mp3 2._De_ce.mp3 3._Suflet_furat.mp3
Metabog Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Super tare solista! Imi place stilul, poate trebuie lucrat un pic la versuri. De ce se cheama Stillborn? Ma asteptam sa fie death metal.
Rob von M Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Ma bucur ca ti-am inselat asteptarile... in mod pozitiv, bineinteles. Nu este death metal! Versurile nu pot atinge si rezona cu toata lumea, ar fi imposibil.
Rob von M Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Referitor la nume: este ales dupa piesa lui Zakk Wylde, ne-a placut mesajul, mai ales viziunea metaforica a cuvantului, nu cea gramatical propriu-zisa... multi cred ca sunt vii, dar ei au murit demult... la figurat.
Gh05T Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Salut. Trebuie sa recunosc ca-mi place de voi, dar pe jumatate. Cum adica "Nu este death metal! Versurile nu pot atinge si rezona cu toata lumea, ar fi imposibil." ? Inseamna ca voi cantati pentru faima, bani si orice altceva mai putin pentru voi. Comerciali de la bun inceput. Tre' sa puneti suflet si sa-l simtiti. Muzica e ok, dar as fi preferat si ca mentalitatea sa fie aceeasi. Apoi vii cu un comentariu care se cam bate cap in cap cu primul "ne-a placut mesajul, mai ales viziunea metaforica a cuvantului, nu cea gramatical propriu-zisa... multi cred ca sunt vii, dar ei au murit demult... la figurat.". Asta mi-a placut la tine. Oricum: multa bafta si Rock on!
Mihai Dănciulescu Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 (edited) Multumim mult ptr urarile de bine. Hai sa iti dau un exemplu: mie imi place Iron Maiden la nebunie, dar la unele piese nu imi plac versurile de nici o culoare, dar e posibil ca unora sa le placa. La asta ne-am referit, cat despre gen e cat se poate de clar ca nu abordam stilul mentionat mai sus. Edited July 13, 2010 by mihubrave
Metabog Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Un plus, Trooper v-au facut reclama pe Facebook, le place de voi se pare.
Mihai Dănciulescu Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Asa se pare si le multumim pe aceasta cale.
Rob von M Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Iti multumesc pentru aprecieri... sa nu ne pierdem in detalii si sa vedem/ascultam ceea ce este mai important: piesele. Ele ne reprezinta pe noi cinci in acest moment... doar voi puteti aprecia daca sunt comerciale, brutale sau sa le gasiti alte catalogari. Nu am scos niciun ban pana acum, doar am investit foarte multi bani... deci nu putem spune ca o facem pentru bani si faima .
Guest aura Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Super tare solista! Imi place stilul, poate trebuie lucrat un pic la versuri. De ce se cheama Stillborn? Ma asteptam sa fie death metal. Multumesc Salut. Trebuie sa recunosc ca-mi place de voi, dar pe jumatate. Cum adica "Nu este death metal! Versurile nu pot atinge si rezona cu toata lumea, ar fi imposibil." ? Inseamna ca voi cantati pentru faima, bani si orice altceva mai putin pentru voi. Comerciali de la bun inceput. Tre' sa puneti suflet si sa-l simtiti. Muzica e ok, dar as fi preferat si ca mentalitatea sa fie aceeasi. Apoi vii cu un comentariu care se cam bate cap in cap cu primul "ne-a placut mesajul, mai ales viziunea metaforica a cuvantului, nu cea gramatical propriu-zisa... multi cred ca sunt vii, dar ei au murit demult... la figurat.". Asta mi-a placut la tine. Oricum: multa bafta si Rock on! Salut! Asa suntem noi... mai subiectivi in ceea ce priveste muzica pe care o facem, mai ales cand este vorba despre primele noastre melodii. dar... we love music, we all do, de-asta suntem pe-aici, so ...orice sfat este bineprimit pentru ca interesul nostru, unicul de altfel este sa devenim mai buni... pupi
TOBOSAR.RO Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Salutare! Da' de tobe nu zice nimeni nimic? www.stillborn.ro pentru alte noutati. Catalin - tipul care care merge cu muzicienii prin concerte!
Un Tobar Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Salutare! Da' de tobe nu zice nimeni nimic? www.stillborn.ro pentru alte noutati. Catalin - tipul care care merge cu muzicienii prin concerte! Tobele sunt trase sau sunt scrise?
TOBOSAR.RO Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Trase cu triggere. Hai zi ceva de bine ca ma concediaza astia.
Un Tobar Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Trase cu triggere. Hai zi ceva de bine ca ma concediaza astia. Am intrebat ca si eu acum sunt in studio si am renuntat total ta triggere ca suna parca un pic mai natural.Din punct de vedere al executiei nu am ce sa reprosez.Este exact ce trebuie ptr acest stil (e parerea mea stric personala).
Guest aura Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 E ziua lui Catalin azi La multi ani ! sa ne traiesti tobarul nostru care mergi cu noi prin concerte )))))))))
Guest OXiD Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mi se pare sau tipa are un accent cam ciudatel? in rest e chiar ok.
Metabog Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Aura, poate intr-o zi, intr-un proiect (nu cel la care lucrez acum) o sa lucram impreuna, as fi incantat. Imi place foarte mult felul cum iti proiectezi vocea, e ceva ce am auzit mai rar in Ro. Mult succes.
Guest aura Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 multumesc pentru apreciere... putem orican alaturi de stillborn sa colaboram, discutam. cat despre ce spunea colegul mai sus ... accentul meu ?
Victor Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Foarte tare suna ! Are si cohones si melodie. Am auzit prea multe trupe pana acum pe forum care dupa parerea mea nu aveau ori una ori alta (mai ales melodie). Multe felicitari si multa bafta in continuare !
TOBOSAR.RO Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 (edited) Salut! Si acum aveti ocazia sa ne vedeti LIVE! Club Mojo, Bucuresti. 22 iulie, ora 21. Edited July 19, 2010 by TOBOSAR.RO
TOBOSAR.RO Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Salut! Si acum aveti ocazia sa ne vedeti LIVE! Club Mojo, Bucuresti. 22 iulie, ora 21. Cantarea a fost exact ce ne-am dorit. Multumim celor care au venit si va asteptam pe toti ceilalti. Daca aveti regrete, am postat cateva piese aici: http://www.facebook.com/pages/Stillborn/13...92795621?v=wall http://www.youtube.com/user/Stillbornbandro Si am mai pregatit inca o cantare pe 30 iulie. Detalii tot in linkurile de mai sus.
Recommended Posts