www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gh05T

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gh05T

  1. Am cautat si pe Facebook oameni care canta intr-o trupa, chitaristi, etc. Exista niste grupuri pe net care cauta instrumentisti. Am mai incercat si acolo si acum astept sa vad daca gasesc oameni dispusi sa ma lase sa intru in lumea lor. Cred ca cel mai usor asa ar fi, sa-i cauti pe Facebook sau efectiv sa incerci o colaborare cu cei care cauta instrumentisti. Te prezinti si vezi daca te accepta. Mi-e greu cu Iasi-ul, fiindca nu-l cunosc. Dar daca gasesc ceva, te anunt.
  2. Suna stupid, stiu, ce scriu eu aici, dar... Vreau sa particip la repetitiile unei trupe. Vreau sa invat cum se face muzica si nu numai. Pot canta vocal, dar nu sunt cel mai bun. Invat sa cant la chitara, insa sunt inca incepator. Am idei si stiu cat de cat cum se leaga o melodie, dar as vrea sa stiu mai multe. Preferabil din Bucuresti. De fapt, ar fi excelent daca ar fi din Bucuresti. Stil de muzica preferat: Pink Floyd si conceptual.
  3. Multumesc de raspuns. Am sa ma uit si la Mica Publicitate.
  4. Salut. Pun si eu o intrebare aici, pe forum. Initial voiam sa-mi iau Epiphone Les Paul Special II (imi plac chitarile Les Paul si din pricina pretului). Am fost la ei in magazin si am vazut totusi o alta chitara: Epiphone Les Paul LP-100 -> http://guitarshop.ro/chitara-electrica-epiphone-les-paul-lp100_p1741.html . Am cautat pe net, Stratocaster nu mi se potriveste configuratia dozelor. Prefer un ton mai gros, nu asa ascutit ca la 'castere. Am ascultat (pe net, youtube) si configuratia Les Paul mi se pare ok pentru gusturile mele. Ce parere aveti de chitara de mai sus, acel Les Paul LP-100?
  5. V-ati gasit voce? As veni eu pentru niste auditii, ca sa zic asa... :-) Astept raspuns. Multumesc.
  6. Salut. Trebuie sa recunosc ca-mi place de voi, dar pe jumatate. Cum adica "Nu este death metal! Versurile nu pot atinge si rezona cu toata lumea, ar fi imposibil." ? Inseamna ca voi cantati pentru faima, bani si orice altceva mai putin pentru voi. Comerciali de la bun inceput. Tre' sa puneti suflet si sa-l simtiti. Muzica e ok, dar as fi preferat si ca mentalitatea sa fie aceeasi. Apoi vii cu un comentariu care se cam bate cap in cap cu primul "ne-a placut mesajul, mai ales viziunea metaforica a cuvantului, nu cea gramatical propriu-zisa... multi cred ca sunt vii, dar ei au murit demult... la figurat.". Asta mi-a placut la tine. Oricum: multa bafta si Rock on!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.