Dizzy! Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 (edited) Salut. Deci... treaba sta cam asa. Am un Squier Stratocaster Affinity si vreau sa ii "scallopez" freturile. 1. Stiti pe cineva care face asta? (contra-cost evident) 2.Exista vreun risc care ar putea afecta sunetul? Multumesc anticipat Edit: BTW stiti daca se poate cumpara un neck deja scallopat? poate... stiu si eu... un neck de rezerva de la un fender strat YJM signature? >_> Inca un edit: daca am creat topic-ul in zona gresita, rog un admin sa il mute. Edited July 9, 2010 by Dizzy!
Sthell Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Eu mi-am scallopat gatul (chitarei), singura difernta de sunet pe care am observat-o e ca suna mai "precis" acum, cantand acustic, electric nu observ mai nici o diferenta. Mi se pare mai usor sa cant, desi mi-a fost mai greu sa ma obisnuiesc.
Tintin Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Din Timisoara itzi poate face asha ceva : Rici, Razvan S si Bach, cei din urma sunt chiar colegi de forum
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 you should go with Skarbu (aka Razvan S)
comanel Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Singura diferenta pe care o observ e ca pe grifurile normale mi-e mai greu sa cant acum ) BTW, merita doar daca ai taste mai mici decat Jumbo, parerea mea. Mai am o chitara care are taste jumbo si reglata finut nu prea mai ating lemnul pe grif. Spor!
Recommended Posts