Guest Csernik Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Ok, intrebarea mea suna asa: La 1000 de euro care e cel mai bun Epiphone si daca la bani astia e mai bun un Epiphone decat un Gibson?( stiu ca nu sunt multe modele de Gibson la banii astia... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 La 1000 euro as opta pt un Epiphone.La banii astia nu poti sa iei nici un true Gibson.Si in fond sunt instrmente foarte bune, comparabile in foarte mare masura cu Gibson.Bafta multa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Daca e vorba de Les Paul,nimic la banii astia,Melody Maker sau Junior nu sunt optiuni ,in banii tai se incadreaza SG special,la faded series mai raman vreo 50 de euro,se mai incadreaza si Flying V,iar pt.explorer mai pui vreo 50 de euro. Daca vrei model Les Paul,atunci Epiphone e singura varianta,din pacate Elitist nu se incadreaza decat cu modelele Studio,in rest,orice Epiphone se incadreaza cu brio,si-ti mai raman destui bani Daca te intereseaza preturi,da un PM,aduc Gibson la aceleasi preturi ca la Thomann sau Music Store,si Epiphone putin mai scump,cam cu 10%,din cauza diferentei de impozite dintre Romania si com,europeana,care este de 18% in plus pentru Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Mai e si seria japan limited line care nu sare 1000 : http://www.ishibashi.co.jp/webshop/guitar/...p-custom_lq.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Sint doua modele disponibile: http://www.ishibashi.co.jp/webshop/guitar/...mited-index.htm Se pot comanda de la mine. Fara adaos comercial. Doar pretul de pe site + shipping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Csernik Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Banii acestia nu ii primesc numai prin iulie, deocamdata am un Epiphone SG Special de vre-o 4 luni si ma gandeam ca atunci sa o vand sa raman pana o cumpar cu acustica si sa imi iau ceva la banii aia, poate mai merg vre-o 200 in plus, dar atat...si totusi dintre chitarile Epiphone, care ar merita cel mai bine, care e cea mai buna la banii aia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) Banii acestia nu ii primesc numai prin iulie, deocamdata am un Epiphone SG Special de vre-o 4 luni si ma gandeam ca atunci sa o vand sa raman pana o cumpar cu acustica si sa imi iau ceva la banii aia, poate mai merg vre-o 200 in plus, dar atat...si totusi dintre chitarile Epiphone, care ar merita cel mai bine, care e cea mai buna la banii aia? daca mai pui ceva peste aia 200,iese de un Studio,fara orez si bete,ci de la Nashville,Tennessee Edited April 15, 2006 by midnight rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 fara orez si bete Mai usurel Rares... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Mai usurel Rares... Sorry,m-au cam cotropit chinezariile,nu ma refeream la insule,mai ales nu la tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest metallica Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 deci cum ziceau si ceilaltzi nu gibson nu merita si totushi ca chestie ce gibson e les paul,SG, xplorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 deci cum ziceau si ceilaltzi nu gibson nu merita si totushi ca chestie ce gibson e les paul,SG, xplorer adica ce vrei sa spui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts