Death Angel Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 LTD Viper 100 FM prin interfata Line6 TonePort GX (Pod Farm software), microfon Samson C01 Studio Condenser prin Behringer MIC200 Tube Preamp. Chitarele si vocea sunt facute de mine, pentru tobe si bass am folosit plug-in-uri VSTi (Superior Drummer 2.0 Metal Foundry cu preset facut de mine, Spectrasonics Trilogy pt bass) Ciprian___Stand_Up.mp3
vfurdean Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Foarte tare! Recomand celor care nu au vazut filmul. Rockstar
Musaro Adriano Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 super frate!!! ma placut voce in particolar si sunet de chitara (cam impins pentru gusturile mele dar este exact ce trebuie)!! Belea de altfel si filmu find jucat de actoru meu preferat mark walberg. felicitari!
Death Angel Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 ms ms. mai am un cover dar n-am apucat sa-l termin asa cum treuie (cateva bucatele de chitara background lipsa). distorsul e din Marshall Jackhammer bagat prin simulator de amp clean (nu mai stiu daca din Pod Farm sau Amplitube). e facut sa sune mai retro... same guitar, same mic and preamp. Ciprian___The_Ripper.mp3
Death Angel Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Question, ca tot am exemple aici...incerc sa-mi dau seama la ce categorie de voce ma incadrez si sa-mi bag ceva daca-mi dau seama...merg confortabil de la C#2 pana la F4 dar in zilele bune ating C2 - F#4. Din cate am citit, C2-ul spune ca sunt bas, dar F4 ar fi limita baritonului si nici timbrul nu prea imi suna a bas? can anyone help?
Recommended Posts