www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vreau Sa Imi Iau Electrica!

Recommended Posts

Guest Noxified
Posted

Vezi ca parca mai era inca una mai ieftina.:)[chitara]

Posted

Fender Frontman am avut si eu, am si deschis un topic despre asta, cu nemultumiri, solutii gasite etc. E bine sa-l citesti ca sa stii ce cumperi, e util mai ales ca sunt opiniile a jumatate din forum acolo.

Legat de chitara, nu stiu ce sa zic, nu vreau sa par snob dar chiar nu e la fel de bine finisata ca un Fender. Acum depinde si la ce te astepti de la ea.

Nu vreau sa-ti bag pe gat ideea (si sper sa nu fie considerat spam :) ) dar eu iti propun sa citesti si asta, mai ales ca ma ajuti si pe mine sa-mi iau un Vox VT30 :lol:

• 2 weeks later...
Guest Punkyy
Posted

Dupa mine chitara e bunicica da modelu e foarte des intalnit deci parerea mea fi original (acu si dupa gusturi daca iti place modelu asa de mult nam nimic in potriva)

Posted
  demon0092 said:
Dupa cateva zeci de minute in care am tot cautat ceva "Accesibil" am gasit pe Guitar-Shop un amp si o chitara frumusele,pe stoc,ieftine,cu comentarii bune amandoua.Acuma,eu va intreb pe voi..Merita?

Amplificator:

http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=510

Chitara:

http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=489

:)

salutare , sunt nou nout pe forum desi va urmaresc de vre-un an , vreau sa-mi schimb chitara si am gasit pe net pe cineva care vinde chitari electrice noi. eu vreau sa-mi i-au GIBSON VINTAGE MAHOGANY care este 300 euro noua insa nu prea am incredere la pretul asta , mai ales ca ar fi noua pt ca e mult mai scumpa in realitate.CE ZICETI? E TEAPA? astept raspuns : multumesc