Nightlight Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 (edited) Am auzit armonia pe undeva mai demult, nu mai stiu unde. Asa ca am pus-o pe clape, am bagat un pian pe fundal care sa arpegieze acordurile. Apoi niste bass si tobe. Toate astea cu Guitar Pro. Si dupa aceea am inregistrat o chitara ritm, si partea de solistica. Sper sa va placa la fel de mult pe cat imi place mie Little_Spanish_Song.mp3 Edited May 7, 2010 by Nightlight
CiocanelBloodyCIocanel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 armonia e Im - VII - VI - V. adica multe cantece, nu-ncerca sa-ti amintesti care ... un exemplu ar fi: One more cup of coffee (bod dylan)
Nightlight Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Ah, normal. Da ma refeream ca ma uitam la un curs, si zice ala: uite ma aici armonia asta. Cred ca era in "Melodic Control" (Marty Friedman).
CiocanelBloodyCIocanel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 (edited) aah.. aia era cu Dm in loc de G .... da, my bad... nu am verificat... asa mi s-a parut misto lectiile alea... facusem si eu pe armonia aia ceva... am zis toata vara ca stau sa invat lickurile alea de pe progresie, din carte, dar n-am avut timp... si sunt lenes de fel. Edited May 7, 2010 by CiocanelBloodyCIocanel
Nightlight Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Armonia este Am, G, F, E. Yep. Am zis sa ma joc si sa improvizez ceva pe ea
Nightlight Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 (edited) Um, am zis sa mai fac o inregistrare la piesa. Am mai umblat la mix, si am inregistrat partile solo. Sper sa va placa mai mult acum. _New_Edit__Little_Spanish_Song.mp3 Edited May 8, 2010 by Nightlight
Recommended Posts