Guest 7le Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Vand procesor Vox Tonelab SE in stare perfecta de functionare, uzura este minima fiindca a fost folosit foarte putin si niciodata intr-un mediu daunator, se poate vedea acest lucru si din imaginile atasate. Se vinde cu husa originala iar pretul pentru procesor + husa este de 300 EURO (negociabil) sau cu case Thon pentru care pretul este de 60 EURO. Pachetul include si alimentatorul original + manual de utilizare. Acet model a fost scos din productie singurul pret de comparatie pe care am putut sa-l gasesc este pentru Tonelab Desktop si-l puteti vedea aici. Case-ul Thon se mai gaseste inca la Thomann si puteti vedea pretul aici. Cei interesati sunt asteptati sa ma contacteze prin PM sau pe mail la raulmatei@gmail.com Procesorul a mai fost pus odata la vanzare in 2008, atunci am decis sa nu-l mai vand. Acum insa am nevoie de acesti bani pentru alte achizitii, deci sunt excluse schimburile.
Jimmy67 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Buna! M- ar interesa Tonelab - ul, eventual cu un mic schimb + plus bani (Boss Gt 6 + ...RON). Tel: 0727819758 Multumesc!
Guest 7le Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Salut, dupa cum ti-am zis si pe mail, nu sunt interesat de schimburi pentru ca vreau sa achizitionez altceva. Mersi de oferta.
Jimmy67 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Care este ultimul pret cu case - ul Thon, cu tot (cash)? Mersi
Recommended Posts