Marius T Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 (edited) Formatia Reckoning cauta baterist si basist. genul abordat: melodic death dorim maxima seriozitate! Momentan avem 8 piese compozitii proprii punem atashat la acest post un extras din primele 3 piese pentru a va face o idee despre genul abordat si cum suna trupa. extrasul nu contine bass-ul si vocea! Dorim sa ne concentram numai pe sala de repetitii pentru a debuta in vara cel tarziu in toamna. Bateristul trebuie neaparat sa stie sa bata pedala dubla. noi avem intre 22-28 ani asadar varsta minima e de 21 ani. Avem sala de repetitii care este echipata cu tot ce trebuie inclusiv toba totusi ambii instrumentistii e de preferat sa aiba sculele lor. Facem 3 repetitii pe saptamana (2 - in weekend, si 1 - seara in cursul saptamanii). oras: Bucuresti date contact: ym: marius_jupr@yahoo.com tel: 0768.749.669 ym: marius.tabac@yahoo.com tel: 0724.680.911 Reckoning___extras_demo.mp3 Edited April 21, 2010 by Marius T
Guest Mariusescu Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Rugam oamenii lipsiti de respect si care irosesc timpul ambelor parti sa nu mai apeleze daca au de gand sa dea teapa.
Guest Filth_is_Madness Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 mai e de actualitate chestia cu basistul?
Guest Mariusescu Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 mai e de actualitate chestia cu basistul? Da, este valabila.
Guest Mariusescu Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Basist avem momentan. Inca suntem in cautare de baterist serios. Dupa cum scrie si in anunt, demo-ul ala e vechi, piesele noi neinregistrate sunt mult mai bune.
Guest Mariusescu Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 (edited) postare dubla, scuze... Edited June 18, 2010 by Mariusescu
Marius T Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 (edited) pentru baterist (tobar/tobosar sau cum vreti voi ) - anuntul inca este valabil ! up Edited June 28, 2010 by Marius T
Marius T Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 anuntul inca este valabil hai cu tobaru ... chiar toti vor sa cante metalcore si nimeni death ?
Shimmy Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Offtopic. Am ascultat demo-ul. Foarte interesant. Scuze ca m-am bagat dar.... trebuia sa o spun. Ca si schimb de experienta: http://www.myspace.com/stellarsoultm Bafta maxima. I-mi permiti un mic UP din Timisoara?
bcstefan022 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 e tare demo-ul. sa ne anunti cand e concertul. succes cu tobarul. UP
Marius T Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 (edited) @ Shimmy: m-am uitat pe site si am vazut o 2 figuri cunoscute Pe basistul vostru il stiu am lucrat impreuna la Alcatel TM am si cantat cu el putin asa in joaca... Si pe Bogdan nu mai zic..... cred ca e Bogdanelu de la Toxic hehe (daca nu ma insel) am sa ascult cand ajung acasa piesele de pe site-ul vostru si revin cu impresii... (cum se mai aduna lumea ca sa vezi.... bv bv) @ bcstefan022 : merci de aprecieri... cand vom avea concert sigur va fi pe rgc fara nici o grija... Edited August 18, 2010 by Marius T
Marius T Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Trupa este completa, oamenii sunt stabili de ceva vreme. Multumim RBC pt anuntz. se poate inchide <CLOSED>
Recommended Posts