www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bcstefan022

Active Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    centrul civilizatiei, langa doamna But

Other Information

  • Gear
    chitara, amp

Recent Profile Visitors

3970 profile views

bcstefan022's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Haha, maxon-ul si hardwire rv 7-ul sunt pe drum, au ajuns in Viena.
  2. e tare demo-ul. sa ne anunti cand e concertul. succes cu tobarul. UP
  3. nu e post pe care sa nu se bage unii ca voi sa comenteze. daca nu aveti nici o treaba legat de ce se discuta, nu comentati fratilor!
  4. si eu am aceeasi problema(dureri in incheietura pumnului). prima oara a fost de la chitara(am simtit durere in degete in timp ce cantam, iar a doua zi m-am trezit cu durere mare). am stat 2 zile cu pumnul intr-o fasa(timp in care m-am dat cu fastum gel), si mi-a trecut. la vreo 3 zile dupa ce mi-a trecut am tastam mai mult la calculator. de atunci nu mai scap de durere(din decembrie 2009). am fost si prin medici, mi-au spus de tendinita. apare dintr-o data durerea, sau daca folosesc mai mult degetele. momentan fac gimnastica medicala, insa nu prea vad rezultate. nush ce sa te sfatuiesc, da cu fastum gel, eventual ia si un antiinflamator oral(arcoxia, flamexin), si odihnestete cateva zile(la mana cu probleme ma refer). si incearca si un medic. daca dai peste unul care te rezolva spune-mi si mie de el.
  5. eu am incercat si cu spirt. se curata bine. eu zic sa folosesti o carpa, o inmoi in spirt si cureti bine. cu fast freet o sa iti placa mai mult, ca o sa te misti mai repede pe grif, o sa aluneci mai usor de la un fret la altul.
  6. si cum il cracuim ? ca mie nu mi-a mers prin schimbarea macului, asa cum se povesteste peste tot
  7. cine a castigat concursul? nu am putut sa mai stau dupa
  8. invitatia trebuie printata color?
  9. vreau si eu schimbare de nume: bcstefan022. multumesc!
  10. cant de aproape 3 ani. insa am fost nevoit sa fac o pauza in acesti 3 ani, pauza de aprox o jumatate de an, mai exact din mai si pana prin octombrie anul acesta. problemele au aparut de vreo 2 saptamani....
  11. salut. am probleme cu articulatiile degetelor si incheietura dintre antebrat si palma(despre mana stanga e vorba). e vorba de durere in locurile specificate. daca stiti solutii pentru astfel de probleme postati, va rog. multumesc!
  12. pune-ma si pe mine in coada, daca e ceva serios(2 ani la chitara)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.