Tase Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 foarte misto au cantat Greg & the band .. nu ma asteptam la atata lume
canstantzin Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Am fost si eu aseara, fiind in tara pentru citeva saptamini. Mi-a placut foarte mult domnul Koch, insapublicul din partea opusa scenei parea mai curind interesat de socializare, volumul discutiei il acoperea binisor pe cel al scenei. Ma rog, era un eveniment de bifat Eu am venit pentru femei mai mult
Dusty11 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 A fost ceva memorabil ... pacat pentru cei care au plecat dupa tombola, pentru ca in final am avut parte de un careu de asi, si toti pe aceeasi scena (deodata) : Greg Koch, AG Weinberger, Florin Ochescu si Eugen Caminschi ... exceptional, multumim Guitar Shop
Quetzalcoatl Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 unii dintre ei aveau de ales, ori pe jos ori pleci mai devreme
schema Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Tare si fermecator Greg Koch (de ce nu s-o fi rupt coarda aia si la telecaster-ul lui?), dar mult mai frumos a sunat impreuna cu basistul; ce ne-au aratat Ochescu+Weinberger+compania a fost cel putin la acelasi nivel, pacat ca dupa ce au iesit de pe scena am plecat si eu, nu stiam (era bun un program, dar asta nu e sub nici o forma o critica) c-or sa revina impreuna cu Greg; n-ar fi rau ca Guitarshop sa-si faca un obicei din asta, multumim
Guest GuitarShop Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 (edited) AICI: http://www.flickr.com/photos/50387686@N03/...ith/4626080369/ Edited May 22, 2010 by GuitarShop
Purple Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Just FYI. Altii (la Zagreb) au vandut bilete si a fost sold out.
Recommended Posts