fer_drums Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Romanian G3 editia II Componenta: Marius Pop-guitar Calin Grigoriu-guitar Cristi Anca-guitar Fernando Draganici-drums Adi Sardi-guitar bass JOI-22 aprilie,ora 22.00-club BIG MAMOU
fer_drums Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 primele schimbari: VINERI 23 APRILIE ora 22.00 club Big Mamou
Musaro Adriano Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 FERDI: PRESENT!!!! ne vedem acolo!!! ciao!
Guest arosulescu Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 (edited) Bravo...mult succes le doresc colegilor din G3. Am fãcut unul la Cluj în 2007, cred, cu Marius Pop ºi Neuro la Casa de culturã a Studenților ... foarte frumos... Edited April 14, 2010 by arosulescu
fer_drums Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Pe langa compozitii...avem in playlist: Lenny Kravitz,Jeff Beck,Eric Johnson,Yngwie Malmsteen,Jimi Hendrix...etc
Vladympv Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 pe cand si la Cluj o treaba de genul asta? Pe langa compozitii...avem in playlist:Lenny Kravitz,Jeff Beck,Eric Johnson,Yngwie Malmsteen,Jimi Hendrix...etc
fer_drums Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Avem si un invitat surpriza,un clapar de exceptie: Mitza Ardelean
canstantzin Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 A iesit foarte tare! Felicitari! La editia urmatoare il vrem pe Neuro pe tava cu un mar in gura ))))
Musaro Adriano Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 (edited) Da, felicitari tuturor, a iesit foarte frumos, ambient frumos, musica frumoasa si toti musicieni pe masura asteptarilor, am si vazut o gramada de prieteni, ce sa mai, cum zice costi asteptam editia 3, se pare ca au success evenimente din astea, big mamou era plin, ne calcam in piciore acolo!! PS. vreau si eu neuro la urmatoare editia pe tava impreuna cu arosulescu si cotoi, toti cu un mar in gura, si daca nar fi prea mult ar fi frumos cristi gram si nico patoi!!!!! Merci tuturor si felicitari organizatorilor!! PS. slow migration frate, ai fost si tu ieri sera? Edited April 24, 2010 by Musaro Adriano
puiub Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Jos palaria, domnilor. Felicitari pentru un concert extraordinar. A fost mai mult decat G3, a fost C4 cel putin.
Neuro Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 vezi tot rumeinien getreiul aici, filmat integral. este canalul meu de iutub, filmuletele se afla pe carnatzul din dreapta. a fost foarte bine!
dire_straits Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 vezi tot rumeinien getreiul aici, filmat integral.este canalul meu de iutub, filmuletele se afla pe carnatzul din dreapta. a fost foarte bine! super caline,esti un jeff beck de romania marius si mitza jos palaria ,data viitoare sa canti si nefertitti :)
Recommended Posts