Alvas Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 As dori o chitara electroacustica ieftina ( pana in 700 RON ). Varianta mea este o Fender CD-60CE. Voi ce ziceti ?
Guest Baumwolle Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Sãndele, 'up' este util atunci când mesajul tãu este vechi, îngropat printre altele, pe alte pagini. Pe-ãsta îl vedem cu toții, nu mai obosi populația. De ce electro-acusticã? Cânți pe scenã?
mirceab Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 As dori o chitara electroacustica ieftina ( pana in 700 RON ). Varianta mea este o Fender CD-60CE. Voi ce ziceti ? La bugetul acesta parcã n-aº recomanda Fender (unde lucrurile bune apar la peste 1000 RON). Mai degrabã Hohner ºi Aria. Nici traductorul electroacustic (care-i necesar doar în cazuri mai speciale) nu prea meritã luat în considerare.
SfantuJimmy Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 (edited) Ce zici de o dinasta ? e unpic mai scumpa dar cred k merita sau p negru >>> CLick <<< Edited March 1, 2010 by SfantuJimmy
Guest Sam The Pirate Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 De acord cu tine! Ce zici de o dinasta ? e unpic mai scumpa dar cred k merita sau p negru >>> CLick <<<
Guest Aron Virginas Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 (edited) Sãndele, 'up' este util atunci când mesajul tãu este vechi, îngropat printre altele, pe alte pagini. Pe-ãsta îl vedem cu to?ii, nu mai obosi popula?ia. De ce electro-acusticã? Cân?i pe scenã? Poate vrea sa faca inregistrari, si sa posteze pe YouTube (cum e la moda in zilele noastre). Nu doar pe scena se pot folosi electroacusticele. Edited March 2, 2010 by Aron Virginas
Vladimir Tepes Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Fender sunt scumpe si proaste, platesti brandul. Tenson - suna mai bine si pretul lor e micut, am comparat un tenson D10 cu fender CD110 si crede-ma ca diferenta e maricica, tensonul situandu-se deasupra fenderului. Daca vrei detalii despre compozitia lemnului din care sunt construite gugaleste. La bugetul acesta parcã n-aº recomanda Fender (unde lucrurile bune apar la peste 1000 RON). Mai degrabã Hohner ºi Aria. Nici traductorul electroacustic (care-i necesar doar în cazuri mai speciale) nu prea meritã luat în considerare.
Cosu Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Nu mai deschideti topicuri aiurea.. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2811
Recommended Posts