Guest rocksoad93 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 ce amp imi recomandati si mie ? ma gandeam la un marshall mg 30 dfx . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk_the_faded_line Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 exista topic special pentru ce vrei tu,aici pui ampuri care nu prea ti le permiti,ampuri care te fac sa salivezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ce amp imi recomandati si mie ? ma gandeam la un marshall mg 30 dfx . . . HH pe MOSFET, micut , urla ca din gura de sarpe cu un dif de 10" .Si se putea cupla inca un dif extern. Am reparat unul cu multi ani inainte , si am ramas foarte suprins ce scula buna era . Ideala ptr cluburi mici , repetitie sa acasa. Poti sa intrebi aici linistit caci suntem in subforumul despre chitara unde uni au inceput sa-si spuna dorintele. Romanian Guitarist Community Forums > Chitara & Co. > Despre chitarã > Amp Of Your Dreams asa ca asta estetopicul indicat sa intrebi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts