Guest david_stevevai4ever Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Asta a fost prima chitara, defapt este inca 1-2 luni.
DraculVaDomni Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cred ca mai sunt 2 topicuri asemanatoare acestuia.
Guest david_stevevai4ever Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Scuze am cautat si nu am gasit. ,nu cred ca sunt.
Guest Catalin01 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Prima chitara a fost o Aria acustica. Nu stiu modelul exact dar inca o mai am, o mai folosesc si suna foarte bine. Am fost foarte incantat cand am gasit-o pentru ca nu gasisem o chitara pe stanga desi cautasem destul de mult. Poze nu am cu ea, dar promit ca o sa fac
Jake Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Asta a fost prima chitara, defapt este inca 1-2 luni. Uite aici monstruozitate...corp din metal ( nu foarte greu totusi) , grifful foarte greu, gros . Era ditamai lopata, daca o vezi zici ca e bass. Dozele nu stiu cate mai erau functionale, dar avea features pe care nu multe chitari le au. Cand comutai pe anumite doze, prindea radio romania actualitati ( chitara bagata direct in calculator). Am mai scris despre asta, dar daca tot ai deschis topicul , ma gandesc sa o readuc la viata. Sunt curios cum suna bagata intr-un amp
Guest david_stevevai4ever Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Chiar zici ca este bass. Ceva asemanator are nasul meu numa ca acea chitara este bass, seamana mult. Uite aici monstruozitate...corp din metal ( nu foarte greu totusi) , grifful foarte greu, gros . Era ditamai lopata, daca o vezi zici ca e bass. Dozele nu stiu cate mai erau functionale, dar avea features pe care nu multe chitari le au. Cand comutai pe anumite doze, prindea radio romania actualitati ( chitara bagata direct in calculator). Am mai scris despre asta, dar daca tot ai deschis topicul , ma gandesc sa o readuc la viata. Sunt curios cum suna bagata intr-un amp
Cosu Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=13100 Incearca sa cauti putin inainte de a deschide un topic.
Recommended Posts