www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitari Ebay


Guest Noxified
 Share

Recommended Posts

Guest Noxified

De ce sunt atat de ieftine chitarile pe ebay?Sunt chitari care arata foarte ok,in stare buna,la pana`n 200 de dolari .

Vazusem acuma http://cgi.ebay.com/Dean-Dave-Mustaine-VMN...=item5886210347

Thoman e : http://www.thomann.de/gb/dean_guitars_dave...ne_vmntx_bk.htm

Diferenta de pret e enorma.Chiar daca chitara de pe ebay e un pic lovita.

Sau asta: http://cgi.ebay.com/dean-dime-razorback-el...=item35a7462aa0

Sau asta

http://cgi.ebay.com/DEAN-SPLITTAIL-STANDAR...=item27af845ce0 Unde doar case`ul ar fi cel putin 100 de euro. :| Nu`nteleg.Sunt o GRAMADA de chitari mega ieftine. Care`i smecheria? Sunt SH stiu.Unele sunt lovite,crapate etc.

Cam cat inseamna sa cumperi o chitara de pe ebay?[transport`ul]

Nu de alta,da` ma foarte tenteaza.:|

 

 

Sau asta http://www.thomann.de/gb/dean_guitars_zx_tbb.htm 967,5 lei.

http://cgi.ebay.com/Dean-Z-X-Electric-Guit...=item2eab102d0b 667.95 lei.

WTF?! Si sunt noi amandoua. 300 de lei diferenta?! DE CE?

Edited by Noxified
Link to comment
Share on other sites

Guest Vladsteen

pe ebay se LICITEAZA...ce vezi tu acolo e o licitatie...si tipul care vinde pune un pret minim pe instrument care nu e foarte departe de pretul pietei( si daca nu treci de pretul cerut de el nu iei chitara, indiferent daca ai castigat sau nu licitatia)pe scurt :pretul ala pe care 'l vezi tu e de fapt suma cea mai mare licitata la momentul respectiv)

Link to comment
Share on other sites

Guest dumneaeu

la chitarile din State adauga tva de 19%,taxe vamale care sunt cateva procente din pretul de pe factura si transportul care e undeva pe la 200 de $.....si poti avea surpriza ca dimensiunea coletului chiar si fara cutia de la chitara sa fie prea mare pt. a fi trimis in Romania....:),,eu am patit deja,si cu toate astea poti gasi chitari interesante si la preturi bune:)

Link to comment
Share on other sites

oricum sunt putini care trimit world wide... ebayu asta e un fel de okazii, dar la scara mondiala. imagineaza-ti ca esti in state si iti urci chitara pe ebay. ai vrea sa te complici cu transport pana in europa? sunt multi care nici nu trimit peste tot in SUA.

daca vrei neaparat sa iti iei de pe ebay, incearca-l pe cel din germania ca e mult mai ok. poate mai ai si ceva cunostinte pe acolo si ai scapat mult mai usor.

http://www.ebay.de/

Link to comment
Share on other sites

intrebare fara rost zic eu, pai este mai ieftina decat pe Thomann prietene pentru ca este second hand si este si cu ciobituri la coltzuri daca te uitzi mai cu atentzie. Acuma cine crezi ca da pe una folosita cat pe una noua in magazin acolo, e adevarat ca la noi unii cer pe cate un ciruc mai mult decat costa de nou, dar sunt si chitari la jumate de pretz si tot nu se inghesuie nimeni. Oricum de pe ebay sunt oameni care au cumparat o chestie ce in poza arata bine si cand a deschis cutia era de fapt stricat, slart, rupt sau alceva. Restu motivelor pentru care este mai ieftina sau pare ca ar fii mai ieftina le=au expus deja colegii de forum.

Link to comment
Share on other sites

pe ebay se LICITEAZA...ce vezi tu acolo e o licitatie...si tipul care vinde pune un pret minim pe instrument care nu e foarte departe de pretul pietei( si daca nu treci de pretul cerut de el nu iei chitara, indiferent daca ai castigat sau nu licitatia)pe scurt :pretul ala pe care 'l vezi tu e de fapt suma cea mai mare licitata la momentul respectiv)

 

Unii trimit si in RO, altii nu, dar sigur nu stii ce primesti, nu ai garantie, etc, tentatie mare si risc la fel

Link to comment
Share on other sites

cam tot ce e in sua e la pret dublu in europa

la o chitara ieftina nu prea merita luat din sua. parerea mea merita ce e peste minim 1500 $ sa zicem, mergand pe ideea ca in europa va fi minim 3000 $.

te costa trasnportul cam 100 si ceva de $ cel mai ieftin cu USPS , prelaut in RO de posta romana.

unele pachete (chitari in case si nu in gig bag) nu sunt acceptate la posta, au ceva dimensiuni standard...doar daca merge cienva la posta cu ea in mana sa o trimita si se tiganeste cu aia

 

cu fedex, UPS , ajunge la vreo 800 $ chiar.

in tara daca e insotita de factura chitara dai 19 % tva din valoarea de pe factura + 3,2 % parca vama.

daca nu e insotita de factura pretul de catalog e la chitari electrice 78 euro din cate retin, la care se aplica acelel taxe.

azsta in varianta in care vanzatorul accepta sa trimita fara factura, sunt destyui care accepta.

 

daca te intereseaza si alte detalii da-mi un semn.

de asemena din cate stiu multi de pe forum isi aduc din SUA , asa ca paote te ajuta si altii cu info

numai bine!

Link to comment
Share on other sites

F. adevarat tot ce s-a zis aici! In plus mai intervine ceva, si anume criza ... stiu de la rude/prieteni in ce hal s-a ajuns. In alti ani ai fi vazut alte preturi !! Un alt "amanunt" -- dau ca exemplu primul link, de la Dean, ca doar la aia m-am uitat -- este ca chitara respectiva este B-STOCK. Motivul pentru acest fapt poate, si de cele mai multe ori chiar ESTE insignifiant d.p.d.v. estetic/functional; totusi, la standardele de acolo, chiar si pt. defecte minore, instrumentul va fi comercializat drept B-stock, sau "second", in concluzie va costa ceva mai putin, chiar fiind brand-new. Rock on :)

Link to comment
Share on other sites

Guest yngwie44

eu mi-am luat o gramada de chestii de pe ebay (doze,acustic sim,tuner etc) toate la preturi unele ceva mai mici,altele mult mai mici,si toate au fost ok,atata ca cateodata astept cu transportu.

sa dau si un exemplu elocvent am prins un epiphone les paul (china,exact la fel ca pe thomann ) cu 310 euro cu tot cu transport,si chitara este 550 de euro pe thomann,cu transport,si in music store tot in germania este 700 de euro

...si apropo,chitara a fost nou-noutza,era o lichidare de stoc undeva in anglia

asa ca daca vreti de pe ebay,trebe doar sa aveti rabdare si sa cautati mult,ca se gasesc f multe chestii la preturi super ok

+ pe ebay sa gasesc multe chitari ce nu se mai gasesc noi si mai bune (les paul koreea,si nu china cum is astea noi,sau chiar epiphone made in japan,care is rare )

si cele mai ok ebay mi se par anglia si germania

Edited by yngwie44
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.