Daiabitiz Uyup Zwurp Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 un alt attempt de-al meu.am incercat sa fac kreator - the patriarch si a iesit...mpai...a iesit asta. scule: Peavey raptor exp,amp Peavey backstage II(cu mike in fata),Analog sound Boogie man distortion+rp 50(eq) pe un canal si pe celalalt aceeasi pedala si acelasi proc,doar ca cu ceva delay pe proc. destroyer___mitropolitu.mp3
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Si eu am tot un Raptor EXP Suparat! Bravo! danke...
Guest N3o Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 suna misto, tonu e relativ ok, mi se pare ca nu are destula prezenta, chestie ce o intalnesc la juma de forum. in 2 locuri mi sa parut ca suna fals... nu sunt sigur ca esti in gama
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 suna misto, tonu e relativ ok, mi se pare ca nu are destula prezenta, chestie ce o intalnesc la juma de forum. in 2 locuri mi sa parut ca suna fals... nu sunt sigur ca esti in gama multumesc.cu falsatu e adevarat,le-am lalait in unele locuri
FiveseveN Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 cum vi se pare tonul? Daca-i setupul de aici, nu-i bine. - microfonul e (super)cardioid si trebuie sa stea cu fata inspre difuzor, nu inspre podea - combo-ul e open-back si punandu-l intro astfel de pozitie ii modifici rezonanta - incearca sa nu pui combo-ul atat de aproape de suprafete foarte reflectante; de exemplu ar fi mai bine pe covor, cu 1m liber in jurul lui (in afara microfonului, desigur) - iti trebuie un preamplificator (mai) bun pentru microfon si cunostinte generale de tehnica inregistrarii Astia-s primii pasi. Nu mai vorbesc despre combo-uri mici si procesoare ieftine ca mi-am facut norma saptamana asta.
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Daca-i setupul de aici, nu-i bine.- microfonul e (super)cardioid si trebuie sa stea cu fata inspre difuzor, nu inspre podea - combo-ul e open-back si punandu-l intro astfel de pozitie ii modifici rezonanta - incearca sa nu pui combo-ul atat de aproape de suprafete foarte reflectante; de exemplu ar fi mai bine pe covor, cu 1m liber in jurul lui (in afara microfonului, desigur) - iti trebuie un preamplificator (mai) bun pentru microfon si cunostinte generale de tehnica inregistrarii Astia-s primii pasi. Nu mai vorbesc despre combo-uri mici si procesoare ieftine ca mi-am facut norma saptamana asta. oke...le-am trantit pe toate,except prima.am pus mike-ul indreptat spre dif.in rest, sunt total de acord.o sa mai incerc si altfel pozitionarea,conform instructiunilor.multumesc Fiveseven
Recommended Posts