www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

un alt attempt de-al meu.am incercat sa fac kreator - the patriarch si a iesit...mpai...a iesit asta.

scule: Peavey raptor exp,amp Peavey backstage II(cu mike in fata),Analog sound Boogie man distortion+rp 50(eq) pe un canal si pe celalalt aceeasi pedala si acelasi proc,doar ca cu ceva delay pe proc.

destroyer___mitropolitu.mp3

Posted

suna misto, tonu e relativ ok, mi se pare ca nu are destula prezenta, chestie ce o intalnesc la juma de forum. in 2 locuri mi sa parut ca suna fals... nu sunt sigur ca esti in gama

Posted
cum vi se pare tonul?

Daca-i setupul de aici, nu-i bine.

- microfonul e (super)cardioid si trebuie sa stea cu fata inspre difuzor, nu inspre podea

- combo-ul e open-back si punandu-l intro astfel de pozitie ii modifici rezonanta

- incearca sa nu pui combo-ul atat de aproape de suprafete foarte reflectante; de exemplu ar fi mai bine pe covor, cu 1m liber in jurul lui (in afara microfonului, desigur)

- iti trebuie un preamplificator (mai) bun pentru microfon si cunostinte generale de tehnica inregistrarii

Astia-s primii pasi. Nu mai vorbesc despre combo-uri mici si procesoare ieftine ca mi-am facut norma saptamana asta.

Posted
Daca-i setupul de aici, nu-i bine.

- microfonul e (super)cardioid si trebuie sa stea cu fata inspre difuzor, nu inspre podea

- combo-ul e open-back si punandu-l intro astfel de pozitie ii modifici rezonanta

- incearca sa nu pui combo-ul atat de aproape de suprafete foarte reflectante; de exemplu ar fi mai bine pe covor, cu 1m liber in jurul lui (in afara microfonului, desigur)

- iti trebuie un preamplificator (mai) bun pentru microfon si cunostinte generale de tehnica inregistrarii

Astia-s primii pasi. Nu mai vorbesc despre combo-uri mici si procesoare ieftine ca mi-am facut norma saptamana asta.

oke...le-am trantit pe toate,except prima.am pus mike-ul indreptat spre dif.in rest, sunt total de acord.o sa mai incerc si altfel pozitionarea,conform instructiunilor.multumesc Fiveseven :)