Daiabitiz Uyup Zwurp Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 un alt attempt de-al meu.am incercat sa fac kreator - the patriarch si a iesit...mpai...a iesit asta. scule: Peavey raptor exp,amp Peavey backstage II(cu mike in fata),Analog sound Boogie man distortion+rp 50(eq) pe un canal si pe celalalt aceeasi pedala si acelasi proc,doar ca cu ceva delay pe proc. destroyer___mitropolitu.mp3Fetching info...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 mc.chiken said: Si eu am tot un Raptor EXP Suparat! Bravo! danke...
Guest N3o Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 suna misto, tonu e relativ ok, mi se pare ca nu are destula prezenta, chestie ce o intalnesc la juma de forum. in 2 locuri mi sa parut ca suna fals... nu sunt sigur ca esti in gama
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 N3o said: suna misto, tonu e relativ ok, mi se pare ca nu are destula prezenta, chestie ce o intalnesc la juma de forum. in 2 locuri mi sa parut ca suna fals... nu sunt sigur ca esti in gama multumesc.cu falsatu e adevarat,le-am lalait in unele locuri
FiveseveN Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Quote cum vi se pare tonul? Daca-i setupul de aici, nu-i bine. - microfonul e (super)cardioid si trebuie sa stea cu fata inspre difuzor, nu inspre podea - combo-ul e open-back si punandu-l intro astfel de pozitie ii modifici rezonanta - incearca sa nu pui combo-ul atat de aproape de suprafete foarte reflectante; de exemplu ar fi mai bine pe covor, cu 1m liber in jurul lui (in afara microfonului, desigur) - iti trebuie un preamplificator (mai) bun pentru microfon si cunostinte generale de tehnica inregistrarii Astia-s primii pasi. Nu mai vorbesc despre combo-uri mici si procesoare ieftine ca mi-am facut norma saptamana asta.
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 FiveseveN said: Daca-i setupul de aici, nu-i bine.- microfonul e (super)cardioid si trebuie sa stea cu fata inspre difuzor, nu inspre podea - combo-ul e open-back si punandu-l intro astfel de pozitie ii modifici rezonanta - incearca sa nu pui combo-ul atat de aproape de suprafete foarte reflectante; de exemplu ar fi mai bine pe covor, cu 1m liber in jurul lui (in afara microfonului, desigur) - iti trebuie un preamplificator (mai) bun pentru microfon si cunostinte generale de tehnica inregistrarii Astia-s primii pasi. Nu mai vorbesc despre combo-uri mici si procesoare ieftine ca mi-am facut norma saptamana asta. oke...le-am trantit pe toate,except prima.am pus mike-ul indreptat spre dif.in rest, sunt total de acord.o sa mai incerc si altfel pozitionarea,conform instructiunilor.multumesc Fiveseven
Recommended Posts