www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Junior

Recommended Posts

Posted (edited)

Am ezitat mult inainte de-a posta aici, dar pina la urma mi-am zis ca pe de-o parte lucreaza suficient ca sa merita o audienta chitaristica calificata (nu-i vorba de promotie ca nu-i nimic de vandut), si pe de alta parte ca eventualele critici mai mult sau mai putin simpatice o sa-l pregateasca pentru ceea ce-l asteapta (complimente a avut destule).

Are 15 ani, canta de 16 luni:

E numai primul minut din piesa, restul fiind inca prea greu (dar lucreaza tare).

Bineinteles ca-i voi traduce comentarele (daca vor fi) ca si raspunsurile lui.

Edited by Blooz
Guest Don MaXxX
Posted

Nenea Bluz, unde gasesc si eu taburile pentru piesa asta? :)

Posted

Wow, mersi mult tuturor pentru feedback!

@AddRien

Piesele in lucru pentru inregistrari sint “I can’t play the blues” si “Fantasia Impromptue”. Mai e un pic de lucru ca nu-s usoare.

@Broknstringz

Ma simt sincer foarte onorat, dar stau la Paris. In schimb ai MAI-ul la Nancy, drept care imi zic ca ar trebuii sa fie ceva profesori competenti prin zona.

@Don MaXxX

Pentru piesa intreaga nu exista. O parte din riffuri a fost publicata in Young Guitar, se pare ca tabul cel mai complet si corect (cuprinzind riffurile care lipsesc pe YG, digitatia, dar fara solo) e cel facut de fii-miu (GP5, a adaugat o pista de bass si una de tobe). O gasesti pe forumul lui Bumblefoot, sau mai simplu direct aici: http://rapidshare.de/files/49069665/Guitar..._suck_.zip.html Sper sa dai un link daca o inregistrezi. Pentru moment se pare ca Junior e singurul care s-a aventurat cu un cover pe Youtube.

@Constatzin

Nascut pentru asta, se poate…am incercat ani de zile sa-l fac sa se intereseze de chitara si muzica…pina pe 25 septembrie 2008 il interesau numai video games. Astazi imi da in gura in fiecare zii pentru ca nu l-am obligat sa cante mai devreme.

@Noxifed

Vezi mai sus

@Adriano

Nu poti canta pe Ibanez ca tot omul, ca m-ai facut de rahat in thread-ul cu piesa funk (OK, m-am facut de rahat singur, dar orsicit…)

• 2 weeks later...