www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

M&c Musical Instruments

Recommended Posts

Guest rocksoad93
Posted

vreau sa stiu daca va mai fi magazinul M&C Musical Instruments in Ploiesti . . .

Guest Gratisyahu
Posted

se pare ca mama omida e pe forum...

Posted

nu cred...mare pacat.I-am sunat eu mai demult sa-i intreb daca s-a desfiintat magazinul din ploiesti sau s-a mutat.Raspunsul a fost ca l-au inchis definitiv.Cred ca era chiria foarte mare pe spatiul ala ca nici acum dupa atatea luni nu s-a ocupat...firma"musical instruments" inca n-au dat-o jos.Deci au mai ramas in Ploiesti "acrimo sound " si "magazinul de muzica".

Guest rocksoad93
Posted

ok, va multumesc

pacat ca s-a desfiintat ,era mai simplu, decat sa ma duc pana la bucuresti

Posted
dai comanda pe net frate,vine a2a zi cu fan courier

de altfel tot prin fan curier poti face si proba la chitare, pedale, ampuri, etc...e si gratuit trasnportul.ce mai astepti?

:)

nu mi-as lua nici macar o pana fara sa o tin in mana.apoi o chitara sau un amp???

Posted
de altfel tot prin fan curier poti face si proba la chitare, pedale, ampuri, etc...e si gratuit trasnportul.ce mai astepti?

:)

nu mi-as lua nici macar o pana fara sa o tin in mana.apoi o chitara sau un amp???

toate sculele pe care le am, cu exceptia telecasterului, mi le-am luat fara sa le probez in prealabil si nu m-am fript nici macar o data :)

Guest Gratisyahu
Posted

deci, avem parte de mcmusic in ploiesti din nou, sau nu?!