Guest rocksoad93 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 vreau sa stiu daca va mai fi magazinul M&C Musical Instruments in Ploiesti . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gratisyahu Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 se pare ca mama omida e pe forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk_the_faded_line Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 mama frate,ce de chitaristi in ploiesti:)))) nu cred ca se mai deschide mc in ploiesti du te in bucuresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 nu cred...mare pacat.I-am sunat eu mai demult sa-i intreb daca s-a desfiintat magazinul din ploiesti sau s-a mutat.Raspunsul a fost ca l-au inchis definitiv.Cred ca era chiria foarte mare pe spatiul ala ca nici acum dupa atatea luni nu s-a ocupat...firma"musical instruments" inca n-au dat-o jos.Deci au mai ramas in Ploiesti "acrimo sound " si "magazinul de muzica". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 ok, va multumesc pacat ca s-a desfiintat ,era mai simplu, decat sa ma duc pana la bucuresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk_the_faded_line Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 dai comanda pe net frate,vine a2a zi cu fan courier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calin ILIE Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Magazinul MCMUSIC din Ploiesti a fost inchis din cauza chiriei exagerate. broknstrngz e intotdeauna pe faza! Aproape diez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 dai comanda pe net frate,vine a2a zi cu fan courier de altfel tot prin fan curier poti face si proba la chitare, pedale, ampuri, etc...e si gratuit trasnportul.ce mai astepti? nu mi-as lua nici macar o pana fara sa o tin in mana.apoi o chitara sau un amp??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 de altfel tot prin fan curier poti face si proba la chitare, pedale, ampuri, etc...e si gratuit trasnportul.ce mai astepti? nu mi-as lua nici macar o pana fara sa o tin in mana.apoi o chitara sau un amp??? toate sculele pe care le am, cu exceptia telecasterului, mi le-am luat fara sa le probez in prealabil si nu m-am fript nici macar o data Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk_the_faded_line Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 pai nici nu ai cum sa te frigi daca stii ce cumperi. alegeti o chitara buna sau un amp bun (dupa multe studii) si apoi comanda-l daca ai vreo problema cu respectiva scula, o trimiti inapoi fara nici un bai. dar iti zic ca daca iti alegi un lucru bun,n-o sa ai batai de cap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gratisyahu Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 deci, avem parte de mcmusic in ploiesti din nou, sau nu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk_the_faded_line Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirit of Metal Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Stie cineva unde as putea incerca o chitara Kramer in Romania? Ca nu am vazut in nici un magazin... (Stiu ca intrebare mea nu are nici o legatura cu MC music, dar n-am vrut sa dechid un topic nou pt atata.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts