www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Epiphone Sau Tokai


Guest Heavy
 Share

Recommended Posts

Salut !

De mult imi plac chitarele Les paul custom si de mult vreau sa-mi iau , asa ca mi-am strans bani si acum cand sa-mi iau am intrat intr-o incurcatura.

Dintre Epiphone Custom / Epiphone Black beauty si Tokai LC85S ce imi recomandati ? Care are sunetul ala gros de les paul , si care vine cel mai bine la mana ?

Edited by Heavy
Link to comment
Share on other sites

cel mai bine in mana ta numai tu daca vei incerca vei reushi sa-tzi dai seama, eu ash merge pe Tokai dar ia in calcul si un Epi dar nu Custom ca nu merita diferenta de bani, diferenta dintre Custom si Standard este pur si simplu de cateva elemente de design in plus, cu diferenta dintre ele pui pe Standard nishte doze bune si ai terminat treaba, dar vezi intai care e treaba cu Tokai deoarece sunt chitari bune si din cate stiu avem colegi de forum care au si cred ca sunt si la rubrica mica publicitate macar 1 la vanzare.

Link to comment
Share on other sites

dintre cele doua eu as merge pe tokai. doua motive. epi custom e acelasi lucru cu cel mai low epi standard, dar e mai scump. cam asa e si la tokai. 85 e cred ultimul sau penultimul ca si categorie de pret in gama tokai japan. dar e japan, are dupa cunostintele mele long neck tenon si top de artar, cele care trebuie sa aiba, cu veneer unde e cazul. la electronica sunt cam tot pe acolo. eu zic ca tokai japan e calitativ destul de mult peste epi koreea/china. dar si pretul probabil e mai mare, cel putin in romania/europa.

Link to comment
Share on other sites

Tokaiul vad ca e vreo 800 lire, deci mult mai scump decat acel Epi. Intre ele clar ca Tokai, numai ca la pretul asta ai si alte variante: Edwards, Gibson second-hand. Vezi ca a parut si un model nou de Epi, mult mai bun: http://www.thomann.de/gb/epiphone_les_paul...0_outfit_fc.htm

Mergi si la Guitarshop si incearca asta, mie imi place foarte mult: http://guitarshop.ro/produs.php?pid=711

Link to comment
Share on other sites

Ia o cotatie pentru LC85 de la www.tokaiguitar.de si apoi decizi. Daca ai bani de Tokai, ia-o. In privinta calitatii, nici nu suporta comparatia cu Epiphone.

 

Am observat ca, in principiu, daca o chitara costa X lire pe http://www.tokai-guitars.co.uk/, pe http://tokaiguitar.de costa X Euro.

 

Pe http://www.tokai-guitars.co.uk preturile sunt afisate, pe http://tokaiguitar.de trebuie sa dai mail ca sa afli preturile.

Link to comment
Share on other sites

depinde ce gibson, dar mai bine mergeai pe tokai

 

so true!

 

depinde. dudu knows best!

 

pana la urma, un simplu "incercat" ar lamuri problema. eu chiar am pus la dispozitia oricarui doritor(chiar si contestatari au fost) tokaiul meu, ca ulterior, parerile emise sa fie in cunostiinta de cauza

Link to comment
Share on other sites

Guest spirache necsulescu

orice epiphone are impanarea mai adanca decat gibson short tenon......oricum aici e vb de "perfect fit" nu de cat de adanca e impanarea. cu siguranta epiphone au sunetul ala de les paul, indiferent de diferentele intre modele sau daca merita banii. a si epifone nu e chambered cum e gibson... e 3 to 5 solid pieces glued together.

personal as lua epi lp studio sau standard ebony si i-as face un setup +doze noi and you're good to go. iesi mai ieftin decat cu tokai sau gibson la mina a 2-a.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.