Guest dimmun Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 As vrea si eu sa-mi faca cineva tabulatura melodiei bathed in blood de la deathdrive va rog!Multumesc mult!
Guest dimmun Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 va rooooog faceti-mi si mie tabulatura melodiei bathed in blood de la deathdrive
George Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 va rooooog faceti-mi si mie tabulatura melodiei bathed in blood de la deathdrive Da-i si tu un PM compozitorului
pixy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nu stiu sa fac taburi oricum...nici softuri specializate nu am si nu folosesc...sorry
Sto Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Partiturile macar le aveti? Si daca nu, atunci cum v-ati facut copyright la piese?
Guest dimmun Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 nu stiu sa fac taburi oricum...nici softuri specializate nu am si nu folosesc...sorry nu-i nimic )tre' sa fie cineva care sa le faca pana la urma....
pixy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Partiturile macar le aveti? Si daca nu, atunci cum v-ati facut copyright la piese? Salut, tu pe ce lume traiesti? (translation: ne-am facut o **** copyright, sa le fure cine-o vrea, inseamna ca-s bune daca le fura )
Guest dimmun Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mda. poate poti tu sa faci taburile?:>ce zici?
Sto Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 (edited) Sper ca ai Guitar Pro 5. Un exemplar tiparit se afla in drum spre UCMR-ADA. Succes! P.S. Pe lumea asta traiesc. DeathDrive___Bathed_In_Blood.gp5 Edited January 12, 2010 by Sto
pixy Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Salut, Am downloadat si eu fisierul.Merci frumos pentru timpul alocat .A ieshit 95% perfect,sunt f minore kestii care nu sunt exact asha insa avand in vedere circumstantele e kiar prea bine...sunt placut surprins .
Sto Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Un exemplar tiparit se va afla in drum spre UCMR-ADA. Succes! Bai, fir-ar. Trebuia sa tipi putin si sa te infurii, mai sus amenintam subtil ca va fur piesa. (glumeam, bineinteles.) Salut, Am downloadat si eu fisierul.Merci frumos pentru timpul alocat .A ieshit 95% perfect,sunt f minore kestii care nu sunt exact asha insa avand in vedere circumstantele e kiar prea bine...sunt placut surprins . N-ai pt. ce, mi-a facut placere, si ma bucur ca e corect scris. E primul tab pe care-l fac doar "pe auzite". Nici nu am luat chitara in mana. Sa fiti sanatosi.
Guest dimmun Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Sper ca ai Guitar Pro 5. Un exemplar tiparit se afla in drum spre UCMR-ADA. Succes! P.S. Pe lumea asta traiesc. senq very much!!!!
Recommended Posts