www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fain sa te vedem si filmat.Daca i-mi permiti ti-as sugera sa cauti cate o tema pe care sa o repeti time to time si la impro sa o lasi mai aerisita.dupa mine sunt convins ca improul ar suna mult mai bine daca ai reduce din note si sa canti doar cateva care trebe.Sau dupa caz chiar mai multe note dar care trebe. Ai mai putea primi cateva sugestii din partea catorva ghitaristi care chiar te-ar putea ajuta de aici de pe forum.That>s the spirit.

Mi-a placut ce ai vrut sa faci.Respect

Posted

@mimesis: mersi frate esti prea dragut

@chris : ai foarte mare drepatate. am inceput sa abordez stilul asta de curand pana acum am studiat numai clasic rock. dar imi place foarte mult, deci nu am cum sa nu evoluez :) am ascultat ce ai uploadat tu pe net in materie de fusion si chiar m am si inspirat un pic din

ce ai facut.

mersi mult de sfaturi, le voi lua in consideratie. :)

GoogleSearchIconShadow.gifSuperSearchIconShadow.gif

Posted
@felix : Dm7 Dm7 Gm7 Dm7 Bbm7 Dm7 Dm7 Dm7 Gm7 Dm7 Eb9sus Dm7 FMaj7 Cm7 B7b5 BbMaj7 Eb9 FMaj7 B9b5 BbMaj7 Eb9 F69 Fdim Gm7 Em7b5 destul de permisiv a? :))

@doctor x: fiecare cu pasaricile lui, frate.

GoogleSearchIconShadow.gifSuperSearchIconShadow.gif

Corect. N-o lua personal, e doar o pãrere subiectivã a unuia fãrã studii temeinice de teorie muzicalã. Baftã!

Posted (edited)
Costele, te-ai apucat de muzica de lift? </flamebait>

Pai daca nu mi a placut grunge ul la scoala, nu stiam in ce gama se canta :)

metabog si art v. va multumesc pentru feedback si voi tine cont de sfaturile voastre.

sunt cateva note ce ies din registru pentru ca nu ma ambitionez mai trag inca odata pentru a corecta greselile, asa faceam si la dueluri. intotdeauna se poate mai bine.

mersi baieti si craciun fericit.

Edited by canstantzin
Posted

fusion nu inseamna sa nimeresti o nota din 20 pentru ca treci prin ea intamplator cu un shred pe care il repeti in 10 pozitii si nu suna nicaieri. daca stiai gamele de grunge probabil ca nimereai mai multe note si se si intelegea ce canti. nu te supara, criticile sunt intotdeauna constructive :)

my 2 cents.

Posted

nu ma supar stai chill. nu am de ce. 

niciodata nu m am gandit la pozitii pe chitara, intotdeauna m am gandit la note.

inainte sa cant la chitara am facut 8 ani de pian si scoala de muzica. cand am inceput sa cant la chitara m am interesat prima data

unde e nota do ci nu cum se canta nothing else mathers .

pot da o explicatie cu tot ce am facut acolo, pot analiza fiecare nota gresita si pot argumenta de ce este gresita si modul in care interactioneaza cu acordul, dar nu o sa mi pierd timpul cu asta. 

so, nu cataloga un om fara sa l cunosti. poti spune numai ca nu ti place ce am facut, iar tu ai zis:

ia uite si la asta stie 10 pozitii si le repeta :) 

asa ca ironia cu "in ce gama e piesa?" a fost total lipsita de finete 

e si normal sa nu gresesti note cand canti grunge (desi tu ai gresit in videoul cu trupa ta, trebuia sa te intreb in ce gama ai vrut sa canti?)

nu ne certam ok? :) 

Posted (edited)

am vrut sa ma iau putin de felix pt remarcile alea da mi-e prea lene acu de sarbatori...constantine ce pot io sa-ti spun e 1. ca mi-a placut ... fusion-ul pe mine ma cam sperie inca ie bine ca te-ai luat de coarne cu el mai ales ca si io tin minte ca si metabog ca erai destul de incepator cu chitara cand te-am ascultat prima data la niste dueluri si acu e big difference ... si 2. incearca sa ai un discurs muzical ca la literatura adica introducere cuprins si incheiere sa dezvolti o idee atunci cand canti, sa ai un punct culminant etc...in rest numai bine si sarbatori fericite :)

edit: si pt ca nu ma pot abtine chiar de tot : felix, piesa nu e intr-o gama, e intr-o tonalitate

Edited by ilun
Posted

doctor x: imi place ca ai umor de calitate. numai bine

ilun mersi frate voi tine cont de sfaturi

felix: tu pretinzi ca ar trebui sa o iau ca pe o critica constructiva.

critica constructiva e ce au scris baietii mai sus nu "ia sa ma iau d asta. in ce gama e piesa? ce tare sunt"

credeai ca o sa ma blochezi cu intrebarea asta? ce vroiai sa demonstrezi? nu ai mai avut ca zice dupa ce ti am

dat toata armonia si pretideai ca trebuie sa iau ca pe o critica constructiva. nu tin cu mine textele astea, gaseste pe altcineva.

m am uitat pe myspace ul tau, nu mi a displacut esti bun pe treaba ta acolo.

daca mai stii si in ce gama canti jos palaria :))

bine si matur ar fi sa recunosti ca ai fost ... cum ai fost cand ai comentat si am terminat discutia.

Posted

@canstantzin: daca imi permiti sa iti dau un sfat: cand iei in serios muzica, atunci trebuie sa fii pregatit pentru multa critica. modul tau de a aborda problema mi se pare lipsit de finalitate. nu conteaza absolut deloc cat de constructiva e critica lui felix sau cat de fin e umorul lui doctor x. conteaza ca majoritatea celor care posteaza aici lasa un feedback nu tocmai pozitiv, deci este loc de mai bine. concentreaza-te si incearca sa vezi unde mai este de lucrat si ce trebuie sa imbunatatesti pentru a obtine un "produs" muzical mai bun.

on topic: nu am putut asculta improvizatia ta nici pana la jumatate. m-au deranjat evident notele care nu sunau bine, dar cel mai mult mi-a displacut faptul ca nu sunt deloc note care sa "prinda". nici o melodie, nici un bend care sa ma emotioneze. asta daca vrei neaparat critica constructiva. puteam la fel de bine sa fiu grosolan si sa spun ca e de cacao sau mai stiu eu ce. pentru tine ca muzician ar trebui sa insemne acelasi lucru: trebuie cantat mai bine :)

bafta mare, ca potential ai destul :) si esti pe deasupra si un tip simpatic :)

Posted
dmc, asculta pana la capat te rog inainte de a posta. am mai spus ca ideea a fost sa fac altceva decat o improvizatie clasica. mersi de sfaturi.

nu eu am generat cearta. voi posta o varianta mai imbunatatita.

art mersi pentru sprijin. :)

am ascultat intre timp pana la sfarsit de vreo 2 ori. apar intr-adevar cateva momente foarte bune, dar din pacate prea putine pentru o improvizatie de peste 5 minute...

numa bine,

mihai