Guest AmD Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Salut!Sunt intr-o mare dilema...........nu stiu ce sa iau Takamine EG440C sau Ibanez AEG8E BK????
RockeFG Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ce zici de un Fender? http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=541
marcel Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 intre cele doua as alege taka fara sa clipesc
Radu Burcea Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 (edited) eu as zice takamine...dar merita sa probezi si ibanezul!Cel mai bine,daca poti,este sa le probezi pe ambele...numai tu poti stii ce e mai bun pentru tine . Edited December 15, 2009 by radu_guitar96
Blackthorn Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dintre cele 2 Takamine. Daca tot vrei Takamine, cea mai ieftina chitara de la ei care zic eu ca isi merita foarte bine banii ar fi EG340SC. Daca vrei o chitara ok la un pret foarte bun poti incerca Ibanez PF60SECE, sau mai bun, Ibanez AW15ECE-LG. AW15 e o chitara care suna foarte bine pentru cati bani costa si are un grif foarte usor de cantat.
Guest Pantsless Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 (edited) [...] sau mai bun, Ibanez AW15ECE-LG. AW15 e o chitara care suna foarte bine pentru cati bani costa si are un grif foarte usor de cantat. Pentru ca mi-am extins bugetul la 1000 lei, ma gandeam si eu sa merg pe un aw15, insa varianta acustica. Vad ca ai pareri bune de electro-acustica, dar banuiesc ca si varianta cealalta ar fi o alegere la fel de buna, nu? Si cu putin noroc, o voi lua vinerea asta. Daca nu cumva am ghinionul sa nu o gasesc la McMusic Iasi. Totul e posibil... defapt, daca ma gandesc mai bine, cu "norocul" meu ma astept sa gasesc ORICE chitara numai aia pe care o vreau eu nu :/ Edited December 16, 2009 by Pantsless
Guest AmD Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 gata........dupa ce am intrat pe thomann si am vazut sound-ul fiecarei chitara..........ibanezul a sunat parca prea ascutin si takamine foarte cald asa ca am ales Takamine.........m-am rezolvat pentru craciun am dat comanda la m&c si am primit de la mos craciun si un tricou gratis:))pe joi sper sa imi vina chitara............da cu zapada asta cine stie..........intrarea in galati este oprita
greengod Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 eu as zice epiphone.................................
Recommended Posts