www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Wonderfull Slippery Thing Video Cover


Musaro Adriano
 Share

Recommended Posts

cum zice titlu din categorie 'Chitarist de internet try to play' am tras ce am putut la o melodie a lui guthrie govan care imi place de mor si care mi sa parut mai abordabila. Ca de obicei mi sa parut usor la inceput, dar pe parcurs pe mine scriea 'TENDINITA' si.. 'LASA FRATE, MAI BINE FACI UN COVER A LUI SLASH..' :)

Oricum cu gherlutze de rigoare si calitate audio naspa cu care vam obisnuit va aurez visionare placuta!

PS. FARA PIATRE! :)

Numai bine, adry.

Link to comment
Share on other sites

Salut, in primul rand felicitari, e unul dintre putinele coveruri la care am reusit sa ma uit la tot videoul! Rock on! :) :) :):D :D

 

Ai grija la timp ... te grabesti ... daca o mai studiai o saptamana la 40bpm sunt sigur ca-ti venea de nota 10. Nici tonul nu ma da pe spate dar aici o fi din cauza camerei ...

Link to comment
Share on other sites

merci baieti pentru coment! :)

@guitar 88: adevarat bro, cum am zis la inceput este peste pregatire pe care o am, de aici greseli pe care le ai sesisate. Ar trebui sal mai cant destul timp sa iasa perfecta, macar ar ajunge numai o septmana! Pentru sunet intradevar se putea mai bine, dar te zic ceva, am vazut ca pe net sunt o gramada de 'FAKE' care se aude mai bine decat discul original, prefer asa, ce pot, asta fac, decat sa ma bag la editat pentru a arata ceva care nu este real. merci de coment! :)

@Darkforestofevil: :) pao bro, de ce vrei sa porneasca un razboi intre 'fenderisti' si ' iubitor de ibanez' pe topicul meu cu videourile amatoriale? :D

Lasand gluma la o parte si deschidend un 'off topic', ibanezu jem este o chitara exceptionala, merita fiecare eurocent, griful este cel mai friendly intradevar dupa modelu gilbert, (asta din esperienta mica a mea in a testa scule), dar nu pot sa zic ca este mai friendly decat stratocaster, adica nu obisnuiesc sa compar 2 lucruri prin natura complet diferite, numai ca este foarte buna chitara respectiva (jem). De pilda jem la un volum mare si distors calumea pastraza o gramada de armonice, acest imi place la ia mai mult decat griful. De pilda am incercat de la prieteni alte chitari cu aceasi pickup ca jemu, credema, nu aveau aceasi sunet, inseamna ca contaza lemn, constructia etc.. Il vand, dar nu renunt la ia, am alta neagra cu frunza verde ('96 modelu cu care sa tras majoritate pieselor la passion and warfare) mai usoara si sunet o idee mai cald, tot cam aceasi griff.

O chitara pentru cine studiaza shred sau pentru cine pur si simplu vrea un rock de rupe cu sunet definit si timbru clar. chitare dinamice clar!!

La FENDER stratocaster sau tele, MDA...aici este alta poveste :D . Intradevar un pic mai 'DURE' ca chitari zicem, adica mai greut sa canti pe ele fata de un ibanezu (in particolar shred) dar cu caracteru bine definit. De pilda la mine imi place de mor sunet ragusit si sticlos tipic strat, de asta am in casa asa ceva.

Uite tu ce preferi? un ferrari 355 maranello sau un roll roiches din ani 50?

amandoau sunt masine foarte bune. eu mi le as lua pe amandoua, sa pot sa fug rapid cu una si sa ma plimb cu stil cu alta.

cred ca fiecare trebuie sa incerce, daca este posibil, mai multe sa isi da seama care se potriveste mai bine pentru el si nu uita...esigente si gusturi schimba in functie de esperienta si varsta, in orice sector. De pilda cand eram mic imi placea heavy metal din cel dur, acu abia pot sal ascult. Nimic este penrtu mereu, totul se modifica si se adaptaza...noi in primul rand!

Numai bine

Edited by Musaro Adriano
Link to comment
Share on other sites

Adriano, imbatranesti, frate. Cu totii sfarsim cu o chitara vintage si cu un amp pe lampi cu cel mult 2 canale :) )

glumesc, fireste.

costantin ai dreptate, nu trebuie sa glumesti, nu vazi ca pierd par si am fire pe barba albe? ADIO FETITE, acu trebuie sa le platesc daca vreau sa 'agat'. Ce sa mai, a inceput sa imi placa hendrix,vaughan, Ford..e clar, maduc spre pensie!!! :)

Merci pentru coment la toti si pentru cine a avut rabdare, cum bine zice guitar88 sa se uite pana la capat!

numai de bine!

Link to comment
Share on other sites

Jeanov frate... 7:06 am?, adica 23:06 la noi!!! :) Oricum spor la munca, sper sa iti iasa mai bine de ce am tras eu!! Vezi cu tendinita frate, nu forta din prima, dejetele trebuie sa se obisnuiesca cu deschidere respectiva (mana adica), stii tu la care pasaj, daca te ai apucat, sigur ai vazut despre ce vorbesc, in rest este o piesa cantabila cu un pic de vointa. Numai bine bro, merci!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.