SfantuJimmy Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Hey , am un buget de aprox. 10mil si vreau sa imi iau o chitara... eu m-am gandit la una dintre astea doua pt k imi place ff mult modelu les paul . Care ar fi mai buna si ce as putea canta q fiecare? Pot canta cv metal q Epiphonul ?hmm? Aici sunt chitarile care mi-au placut:D :Epiphonu si LTD-u. Nu ma deranjeaza daca imi aratati si alte chitari cam la acelasi pret:)
Blackthorn Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dintre cele 2 in mod clar Epiphone-ul, dar cum spune si Corzi Rupte cel mai bine iei un Vintage
Guest Sp1d3r Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Vezi ca era pe aici pe forum de vanzare un LTD EC-100 QM foarte bine ingrijit si care se incadra in pretul tau.Oricum, Vintage la putere.Bafta
Ironside Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 unde gasiti voi Vintage cu 10 milioane? pe saiturile din romania n-am gasit vintage... la thomann au V100, care sint in jur de 370 de euro, mai scumpe decit Epiphone LP Standard.
nothing_ro Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 unde gasiti voi Vintage cu 10 milioane? pe saiturile din romania n-am gasit vintage... la thomann au V100, care sint in jur de 370 de euro, mai scumpe decit Epiphone LP Standard. uite aici: http://www.dolphinmusic.co.uk + 20 -30 de lire transporcul..
SfantuJimmy Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Pff...nu-mi prea plac Vintageurile nuj dc ... Dintre alea doua care ar fi mai buna?
Cursedone Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 (edited) http://www.musik-produktiv.de ai aici o gramada de chitari marca Vintage... cauta acolo si nu o sa fii dezamagit de ce o sa gasesti. mai adaugi 30 de euro pentru transport si pa. Edited November 19, 2009 by Cursedone
Recommended Posts