Guest Grey-Fox Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Ar fi indicat sa scrieti linkul forumului asta peste tot. Pe alte forumuri, pe site-urile voastre, peste tot. SPREAD THE WORD
Guest preo Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 poate ar fi interesant sa existe si bannere despre forumul asta!!! sa poti sa iti pui pe siteul tau bannere cu forumul asta. totusi, inainte sa scriem, nu ar fi mai bine sa asteptam sa avem un domeniu .ro care sa fie tinut minte mai usor decat cosu.homelinux.net/forum/index.php ????
cearny Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Ahem, preo... Nov 28 2004, 12:38 AM ... ahem ...
Stefan Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 si uite cum incepe sa se dezgroape anul 2004.. un an incununat "de sucese" . parca am fi pe cg cand deschide unu u thread vechi de 3 ani nu-i ma nika cearny... poate n-a vazut omu, ce-ai cu el..
Stefan Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 apropo de asta.. mie mi-a venit in cap sa pun in liceu cateva afise cu Romanian Guitarist Forum s-a deschis in sfarsit.. Il puteti accesa la adresa www.rgc.ro Toti chitaristii sunt bineveniti
hihi Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 da, buna idee. dar, chestia cu s-a deschis in sfarsit, ce drq, ca s-a deschis de vro 2-3 luni . daca iti mai raman, pune si pe strada
Cosu Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Iata afisele ce vor aparea curand in zona Leu - Politehnica. Daca aveti posibilitatea de a printa si apoi xeroxa afisele ati fi de mare ajutor. Nu va stresati mai mult decat considerati ca merita siteul (credits to felix - el a facut afisele)
hihi Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 ooo bine baieti. o sa printez si eu cateva exemplare pe care o sa le lipesc prin romana si pe langa roman .
Recommended Posts