www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Phoenix - Haituit

Recommended Posts

Guest Gabriel93
Posted (edited)

Salut! Scuzatima daca gresesc sa scriu dar am 16 ani si traiesc in Italia de 10 ... romana o vorbesc o data la 100 de ani.

Ma gandeam daca puteti sa-mi dati gpul (tab ... merge gp3,gp4,gp5 si tuxguitar) del Haituit - Phoenix (daca reusiti sa faceti toate instrumentele ar fi mai bine).

Am cautat dar nu am gasit nimic. Sper sa nu gresesc :) . Multumes :)

Edited by Gabriel93
Posted
Salut! Scuzatima daca gresesc sa scriu dar am 16 ani si traiesc in Italia de 10 ... romana o vorbesc o data la 100 de ani.

Ma gandeam daca puteti sa-mi dati gpul (tab ... merge gp3,gp4,gp5 si tuxguitar) del Haituit - Phoenix (daca reusiti sa faceti toate instrumentele ar fi mai bine).

Am cautat dar nu am gasit nimic. Sper sa nu gresesc :) . Multumes :)

Acordurile pe strofa sunt urmatoarele:Dm/G/C/E/Am si pe refren Dm/F/G/C/E/Am introducerea e destul de simpla pe acordul Am

http://tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=1955 uite aici tabulatura de pe net...

Guest Gabriel93
Posted (edited)
Acordurile pe strofa sunt urmatoarele:Dm/G/C/E/Am si pe refren Dm/F/G/C/E/Am introducerea e destul de simpla pe acordul Am

http://tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=1955 uite aici tabulatura de pe net...

multumes dar cautam ceva pentru GuitarPro/TuxGuitar ca sa am un ceva viziv ... cu acordurile nu reusesc sa tin ritmul xD

Edited by Gabriel93
Guest Gabriel93
Posted

Grazie ragazzi! Daca aveti timp si daca vreti mi ar face placere (doar Dumnezeu poate sa intaleaga ce am scris :) ) sa am si partea cu chitara electrica. Stiu ca este greu dar o melodie asa trebuie stiuta :)

Posted
Grazie ragazzi! Daca aveti timp si daca vreti mi ar face placere (doar Dumnezeu poate sa intaleaga ce am scris :) ) sa am si partea cu chitara electrica. Stiu ca este greu dar o melodie asa trebuie stiuta :)

cu placere. o sa termin tabul cand pot.

p.s. nu folosi pluralul de politete, sunt de-o seama cu tine.

Guest Gabriel93
Posted (edited)
cu placere. o sa termin tabul cand pot.

p.s. nu folosi pluralul de politete, sunt de-o seama cu tine.

Pluralul era pentru comunity riferit la toti ... in special tie :)

Multumes pentru disponibilitatea ta :) ... am chitarile care asteapta sa fie sunate :)

Edited by Gabriel93