AnalogSound Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Nu stiu daca este cel mai potrivit loc dar eu incerc si aici... cum spune si titlul cumpar pantaloni de piele... Id mess: dark_rain_cover si telefon 0727601190
Guest Bogdan DeX Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 (edited) Vand eu o pereche de pantaloni din piele Hein Gericke (www.hein-gericke.de), pielea e foarte fina, nu sunt zgariati, negrii, sunt de motor, si pe margine au un elastic so sunt oarecum universali, si pt cei mai plinuti si pt cei slabi. pret negociabil. ti-am dat add pe yahoo messenger, id-ul meu bogdan_ionescu17 Edited March 8, 2006 by Bogdan DeX
hihi Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ai putea sa te uiti pe forum la motociclisti (www.motociclism.ro/forum/) pentru ca acolo se vand pantaloni d'astia de chopperisti destul de ieftin
AnalogSound Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Lasa un numar de telefon ori aici ori pe messenger vezi ca ti-am dat add. ca sa discutam cum si in ce fel.
Geiger Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Maybe down.. bun venit tuturor pe Romanian Guitarist Community! Aici este un bazar extraordinar.. unii vand papuci, altii instrumente, altii se tocmesc, altii cauta pantalonasi de piele, altii canta, altii isi dau cu parerea, altii se imbata si.. Este un fel de mahala in care toti vor sa cante rock.
Recommended Posts