www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Metal

Guest Jedy

Recommended Posts

Posted

Sunt solist vocal din targoviste.Am un registru de 6 octave.Am basist si caut 2 ghitaristi 2 tobari si clapar sa fie din bucuresti.Cine vrea detalii,inregistrari ale vocii ma gasiti la campionuro@yahoo.com.Genul este metal cu diverse influente.Va astept

Posted (edited)
Sunt solist vocal din targoviste.Am un registru de 6 octave.Am basist si caut 2 ghitaristi 2 tobari si clapar sa fie din bucuresti.Cine vrea detalii,inregistrari ale vocii ma gasiti la campionuro@yahoo.com.Genul este metal cu diverse influente.Va astept

2 tobari? :)

Sfatul meu,mergi la conservator si cauta acolo 2 tobari care sa iti bata in acelasi timp...hobby-sti...e mai greu sa gasesti,la nivelul asta.

Edited by Fictum
Posted

Unul din tobari va face un ritm stanard(gen ghitara armonie) iar celalalt va face alt ritm(gen ghitara solo).Cele 2 ritmuri se vor compune si astfel rezulta un nou ritm

Guest Don MaXxX
Posted
Unul din tobari va face un ritm stanard(gen ghitara armonie) iar celalalt va face alt ritm(gen ghitara solo).Cele 2 ritmuri se vor compune si astfel rezulta un nou ritm

lol, altii nu gasesc UN tobar de metal cat-de-cat ok si tu vrei doi!

Succes cu asta! :)

Posted

Spre deosebire de altii eu sunt in draci de ambitios si nu renunt.Altfel nu se poate face performanta.Cu incredere si multa munca