Guest Thew Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 De cateva luni am primit o chitara de la cineva..drept " cadou " . Una veche..cam foarte veche...din pacate s-au rupt 2 corzi la ea...din cauza locului in care a stat..as vrea sa le inlocuiesc..pe toate..pentru ca sunt foarte vechi..ce corzi imi trebe ? Nu stiu marca,sau altceva..este inscriptionat doar "Stanbury SPR-235". As vrea sa invat sa o si acordez singur..am inteles ca se poate face pe aclculator cu ajutorul unui cablu...ce imi trebe mai exact ? Multumesc anticipat.
Guest bart Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 pentru acordat uite aici : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2 pentru corzi da-ne si tu detalii despre chitara cum e acustica/clasica/electrica..
Radu Burcea Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 atata timp cat nu specifici ce chitara e nu cred ca te putem ajuta...
gadjo Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 din cate am vazut pe net pare a fi o imitatie ieftina de strat. cauta cu atentie pe google/forum si vezi ce si cum ca informatie pt incepatori gasesti berechet
Guest Thew Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 (edited) Electrica..am si un amplificator la ea.. EDIT:Daca e cineva din zona Baia mare / Satu mare care are niste corzi si eventual un cablu pentru acordare (pe pc) Sau daca stie cineva un magazin in Baia Mare unde as putea gasi niste corzi..sa imi spuna Edited October 18, 2009 by Thew
Radu Burcea Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Electrica..am si un amplificator la ea.. EDIT:Daca e cineva din zona Baia mare / Satu mare care are niste corzi si eventual un cablu pentru acordare (pe pc) Sau daca stie cineva un magazin in Baia Mare unde as putea gasi niste corzi..sa imi spuna in cazul asta mergi la magazn sau comanzi de pe net corzi de electrica.dupa care cu ajutorul unui cablu o bagi in pc (line in).daca zici ca ai amplificator presupun ca ai si un cablu.cumperi un adaptor jack mare->jack mic si ai rezolvat.aa si era sa uit mai trebuie sa downloadezi un tuner virtual ceva...bafta!
Guest Thew Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 La mine in oras nu sunt magazine de instrumente muzicale...iar cu comandatul de pe net...nu stiu sa le monetz :|
Guest bart Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 (edited) La mine in oras nu sunt magazine de instrumente muzicale...iar cu comandatul de pe net...nu stiu sa le monetz :| pai ce crezi ca daca te duci la magazin ti le monteaza iei acolo edit:in fine poate ca este dar ma indoiesc Edited October 18, 2009 by bart
Ghiur Alexandru Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ok..cred ca ma descurc Mersi cumpara-ti corzile si cauta pe youtube cum sa le montezi ! bafta
Radu Burcea Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 cumpara-ti corzile si cauta pe youtube cum sa le montezi ! bafta exact!youtube poate fi un profesor foarte bun uneori...oricum daca esti atent unde sunt bagate atunci cand le scoti,poti proceda la fel pentru montare doar ca parcurgand pasii invers...bafta
Lovele Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Uite aici Justin explica foarte clar cum sa schimbi corzile la electrica http://www.justinguitar.com/en/TB-003-Chan...ngsElectric.php
Guest R.M.O. Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Electrica..am si un amplificator la ea.. EDIT:Daca e cineva din zona Baia mare / Satu mare care are niste corzi si eventual un cablu pentru acordare (pe pc) Sau daca stie cineva un magazin in Baia Mare unde as putea gasi niste corzi..sa imi spuna nu-ti trebuie neaaparat cablu... iti iei guitar pro si ai acolo la Tools, aplicatia Guitar Tuner... si ti-o acordezi cu ajutorul microfonului
Recommended Posts