apocalipsa Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 ma intereseaza o locatie. 10x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 (edited) azi se canta in club Abyss.Maine doar muzica si beutura De mancat? e fast-food peste drum In rest,vezi si tu la informatii Vrei multe la pachet. Edited October 17, 2009 by Fictum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Pai daca vrei un rock poti incerca in Bar Abyss ( complex tiglina 1) , Nox ( e la 2 m subpamant nu ai semnal la telefon ) aici se baga maimult metale . Obisnuiam sa le frecventez ( nu beau alcool ) dar in Nox daca incepe lumea sa fumeze e nasol rau (neavand aerisire aerul conditionat nu face fata). in Abyss e fain darnu am mai fost din vara pe acolo numai stiu ce este nou , dar e ok barul . Mai este Place , si vis-a-viz de place este o cafenea am uitat cum ii zice . A da, si Retro e mai mult cu jazz , bluess rock'n'roll dar depinde ce pe barman/ita este, ca au ei radio acolo . Pot sa zic ca Retro e preferatul meu, atmosfera e foarte "vintage" e cald inauntru , si daca vrei sa iesi afara , desi ma indoiesc la frigul asta , afara peretii au numai graffiti pe ei . Deci cam asta ar fi , daca mai e vreun coleg forumist galatean pe aici samai zica , eu mi-am spus parerea . Apropo , Place este la Potcoava , si Retro este vis-a-viz de Potcoava pe o strada mai mica un mica . Daca te nelamuresti , imi dai un PM si sper sa-ti explicmai bine , acum sunt pe fuga . Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted October 17, 2009 Author Share Posted October 17, 2009 got it. din pacate nu am cum sa ajung azi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 (edited) ma intereseaza o locatie. 10x. in carciuma aia unde care se duc toti machiatii. Edited October 17, 2009 by marcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 In place e fain daca nu e multa lume, ca apoi se schimba muzica. Abyssu l-am cautat juma de ora(nu l-am gasit) si am ajuns intr-un club de cocalari(new york or something). Nu locuiesc in galati, dar ti-am zis ca idee, poate te edifica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 In place e fain daca nu e multa lume, ca apoi se schimba muzica. Abyssu l-am cautat juma de ora(nu l-am gasit) si am ajuns intr-un club de cocalari(new york or something). Nu locuiesc in galati, dar ti-am zis ca idee, poate te edifica. Hahaha ) Abyssul e la maxim 40 m de New York . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Stiu. N-am fost decat de cateva ori in galati cand eram cu pretena de acolo si habar n-aveam de oras. ma plimbam ca idiotu pe acolo, nici ea nu stia unde e abysuu si am ajuns in alta parte. Cand mai trec pe acolo apelez la voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 vizavi de potcoava e cafeneaua geenie:)lucreaza prietena mea acolo:P se mai fac serate folk pe faleza la sumertime:)in cafe society la casa de cultura a studentilor(fostul casa veche).insa cred ca abyss e cel mai pt rockeri:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts